Acasă Actualitate Primul festival de cafea de specialitate din Timișoara va avea loc, la...

Primul festival de cafea de specialitate din Timișoara va avea loc, la Vox Technology Park

DISTRIBUIȚI

Primul festival de cafea de specialitate din Timișoara va avea loc, la Vox Technology Park, cu intrare liberă, în perioada 1 -2 octombrie, de la ora 9.00: Timișoara Coffee Festival & Regional Aeropress Championship 2022. 

Participanții la înmiresmata manifestare vor putea degusta cafele din mai toate zonele producătoare din lume, vor putea descoperi noi metode de praparare a cafelei, își vor îmbunătăți percepția senzorială aspura cafelei ghidați de profesioniști din domeniu și vor putea participa la wokshopuri care vor avea teme axate pe domeniul cafelei și nu numai.

Fiecare vizitator va putea completa un talon pe care îl va depune într-o urnă, iar duminică 2 octombrie, la finalul Timișoara Coffee Festival, vor fi extrași 3 câștigători care vor primi premii constând în cafea și dispozitive de preparare a cafelei puse la dispoziție de către sponsorii festivalului.

Sâmbătă 1 octombrie, începând cu ora 12:00, va avea loc Concursul regional de Aeropress – calificări pentru loc rundă II la Capionatul național de Aeropress de la București
link înscrieri  https://forms.monday.com/…/205fa430659b9f68debe7eb01018…

https://statiadecafea.ro/

Zona de Food va fi disponibilă pentru refacerea aportului de energie. Sâmbătă de la ora 20:00, va fi Coffee Party. Duminică vor continua cu degustări de cafea și workshopuri cu teme diverse. 

Comentarii

comentarii