Acasă Economic Primul magazin Comtim are site: www.smithfield.ro

Primul magazin Comtim are site: www.smithfield.ro

4155
DISTRIBUIȚI

După redeschiderea, în luna aprilie a acestui an, în Timişoara, a primului magazin Comtim, compania Smithfield Prod a lansat luni noul său website: www.smithfield.ro, care se doreşte a fi o modalitate mai rapidă de a afla date despre companie, dar şi o sursă de informaţii utile atât consumatorilor finali cât şi clienţilor industriali.
„Dorim ca prin acest website să oferim vizitatorului date generale despre companie, o descriere a activităţii acesteia, dar şi a preocupărilor noastre, şi nu în ultimul rând o prezentare a celor mai recente oferte pentru produsele noastre, a afirmat dl. Morten Jensen, CEO Smithfield Prod.
Smithfield Prod comercializează carne de porc proaspătă şi o serie de produse procesate, disponibile sub binecunoscutul brandul Comtim: Şuncă Freidorf, Salam Porc, Parizer Porc, Cremwurst Porc, Şuncă Rustică, Tobă Paprika. „Comtim este o marca produsă în România, care se distinge prin calitatea produselor. Faptul că brandul Comtim este îndrăgit de români este reconfirmat de volumul de vânzări în 2008, exclusiv pentru piaţa românească, de peste 46.000.000 de kg de carne şi produse din carne Comtim”, a mai spus Morten Jensen.
Website-ul www.smithfield.ro are şi o secţiune special dedicată gospodinelor, prin care le oferă reţete gustoase şi nutritive, uşor de realizat cu produse Comtim. De asemenea, vizitatorii site-ului sunt încurajaţi să participe la un concurs online de reţete culinare, pe bază de carne de porc, deschis tuturor acelora care împărtăşesc plăcerea de a găti. La secţiunea familie, site-ul mai oferă sfaturi utile despre alimentaţie, informaţii despre beneficiile aduse de consumul de carne roşie, dar şi despre proprietăţile fizico-chimice ale cărnii.
Smithfield Prod este cel mai mare abator din România cu o capacitate de 600 de capete pe oră, fiind situat pe locaţia fostului COMTIM, în judeţul Timiş.

Comentarii

comentarii