Acas─â Economic Primul magazin Comtim are site: www.smithfield.ro

Primul magazin Comtim are site: www.smithfield.ro

4855
DISTRIBUIȚI

Dup─â redeschiderea, ├«n luna aprilie a acestui an, ├«n Timi┼čoara, a primului magazin Comtim, compania Smithfield Prod a lansat luni noul s─âu website: www.smithfield.ro, care se dore┼čte a fi o modalitate mai rapid─â de a afla date despre companie, dar ┼či o surs─â de informa┼úii utile at├ót consumatorilor finali c├ót ┼či clien┼úilor industriali.
„Dorim ca prin acest website s─â oferim vizitatorului date generale despre companie, o descriere a activit─â┼úii acesteia, dar ┼či a preocup─ârilor noastre, ┼či nu ├«n ultimul r├ónd o prezentare a celor mai recente oferte pentru produsele noastre, a afirmat dl. Morten Jensen, CEO Smithfield Prod.
Smithfield Prod comercializeaz─â carne de porc proasp─ât─â ┼či o serie de produse procesate, disponibile sub binecunoscutul brandul Comtim: ┼×unc─â Freidorf, Salam Porc, Parizer Porc, Cremwurst Porc, ┼×unc─â Rustic─â, Tob─â Paprika. „Comtim este o marca produs─â ├«n Rom├ónia, care se distinge prin calitatea produselor. Faptul c─â brandul Comtim este ├«ndr─âgit de rom├óni este reconfirmat de volumul de v├ónz─âri ├«n 2008, exclusiv pentru pia┼úa rom├óneasc─â, de peste 46.000.000 de kg de carne ┼či produse din carne Comtim”, a mai spus Morten Jensen.
Website-ul www.smithfield.ro are ┼či o sec┼úiune special dedicat─â gospodinelor, prin care le ofer─â re┼úete gustoase ┼či nutritive, u┼čor de realizat cu produse Comtim. De asemenea, vizitatorii site-ului sunt ├«ncuraja┼úi s─â participe la un concurs online de re┼úete culinare, pe baz─â de carne de porc, deschis tuturor acelora care ├«mp─ârt─â┼česc pl─âcerea de a g─âti. La sec┼úiunea familie, site-ul mai ofer─â sfaturi utile despre alimenta┼úie, informa┼úii despre beneficiile aduse de consumul de carne ro┼čie, dar ┼či despre propriet─â┼úile fizico-chimice ale c─ârnii.
Smithfield Prod este cel mai mare abator din Rom├ónia cu o capacitate de 600 de capete pe or─â, fiind situat pe loca┼úia fostului COMTIM, ├«n jude┼úul Timi┼č.

Comentarii

comentarii