Acasă Sport Primul triatlon indoor din România va avea loc la Timișoara

Primul triatlon indoor din România va avea loc la Timișoara

1301
DISTRIBUIȚI

La Timișoara va avea loc primul triatlon din România care se va desfășura în interior. Sâmbătă, 27 ianuarie, începând cu ora 11:00, Smartfit Studio va desfășura SMART Indoor Triathlon, primul triatlon indoor din România, la Smartfit Studio 3 (Calea Șagului, nr.100 – incinta Shopping City).

SMART Indoor Triathlon, compus din proba de înot, ciclism și alergare, are drept scop promovarea sportului competițional, mișcarea și un stil de viață sănătos. Este, de asemenea, o provocare lansată  oricărui pasionat de triatlon, înot, bicicletă și alergare, iar vârsta minimă de participare este de 13 ani. Concursul va avea ca structură de bază distanța parcursă în unitate de timp. Astfel, pentru fiecare probă, concurenții vor avea la dispoziție 15 minute, timp în care vor trebui să parcurgă cea mai mare distanță posibilă.

Înscrierea participanților se face până în data de 20 ianuarie, la recepțiile Smartfit Studio, prin achitarea sumei de 50 RON. Categoriile disponibile sunt următoarele:

13-18 ani: masculin/feminin

19-45 ani: masculin/feminin

+45 ani: masculin/feminin

Pentru mai multe detalii, accesați paginile de Facebook: Smartfit Studio 1 (https://www.facebook.com/SmartfitStudio1/), Smartfit Studio 2 (https://www.facebook.com/SmartfitStudio2) și Smartfit Studio 3 (https://www.facebook.com/SmartfitStudio3/).

 

 

Comentarii

comentarii