Acasă Eveniment Principesa Margareta şi Principele Radu, la casatoria regală a Principelui Georg Friedrich...

Principesa Margareta şi Principele Radu, la casatoria regală a Principelui Georg Friedrich al Prusiei

598
DISTRIBUIȚI

Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu ai României efectuează o vizită de trei zile în Germania, de joi, 25 august, până duminică, 28 august. Alteţele Lor Regale reprezentă Familia Regală a României la ceremoniile oficiale prilejuite de căsătoria Alteţei Sale Imperiale şi Regale Principele Georg Friedrich al Prusiei cu Alteţa Sa Regală Principesa Sophie de Isenburg.

Evenimentele se desfăşoară la Berlin şi Potsdam şi se bucură de participarea Familiilor Regale din Europa şi din Asia, dar şi de participarea a numeroase personalităţi publice germane şi europene.

În seara de 26 august, la Berlin, Alteţele Lor Regale vor participa la gala de binefacere organizată de „Fundaţia Principesa Kira a Prusiei”, instituţie caritabilă condusă de Principele Georg Friedrich al Prusiei.

Sâmbătă, 27 august, Principesa Moştenitoare şi Principele Radu vor participa, la Potsdam, alături de reprezentanţi ai caselor regale europene, la ceremonia căsătoriei Principelui Georg Friedrich cu Principesa Sophie.

Slujba religioasă va fi urmată de o recepţie şi de un dineu oficial ce se vor desfăşura pe Domeniul Imperial Sansoucci de la Potsdam. Cu această ocazie, Familia de Hohenzollern îşi aniversează 950 de ani de la prima atestare documentară.

Comentarii

comentarii