Acasă Administraţie Problema achiziţiei containerelor pentru carantină şi a scannerelor de temperatură, rezolvată de...

Problema achiziţiei containerelor pentru carantină şi a scannerelor de temperatură, rezolvată de CJ Timiş într-o şedinţă de plen extraordinară

674
DISTRIBUIȚI

Consiliul Judeţean Timiş a avut nevoie de o nouă aprobare într-un al doilea plen pentru achiziţia scannerelor speciale, care vor fi oferite Poliţiei de Frontieră, pentru a găsi eventualele persoane bolnave de noul corona virus. A fost vorba de o chestiune pur tehnică, în redactarea documentaţiei hotărârii, iar sosirea echipamentelor este aşteptată cât de curând.

Miercuri, la CJT a avut loc o nouă şedinţă de plen, de această dată extraordinară. Cu doar două puncte pe ordinea de zi, întrunirea aleşilor judeţeni a avut de rezolvat şi două puncte suplimentare, dintre care unul destul de important. Pentru a se rezolva problema achiziţiei containerelor pentru plasarea eventualelor persoane bolnave de corona în carantină, dar şi a scannerelor speciale pentru determinarea temperaturii, care vor fi date spre folosinţă celor de la Poliţia de Frontieră.

„A mai fost dezbătută o chestiune tehnică în ceea ce privește scannerele pe care le achiziționăm acum pentru Poliția de Frontieră. Aceste scannere au fost făcute în faza inițială cu denumirea de scanner, ceea ce nu e în regulă, trebuie trecute doar caracteristicile tehnice, pentru că există posibilitatea să vină mai multe firme să oferteze la nivelul CJT. Sper ca mâine să semnăm contractul și săptămâna viitoare să recepționăm scannerele și primele containere”, a declarat Călin Dobra, după plen.

Tot în şedinţa de miercuri a fost aprobată şi o majorare a sumelor de bani alocate unui drum judeţean aflat la graniţa cu judeţul Arad. „Vorbim de o rectificare la un drum la care s-a terminat licitația. Este vorba despre cel dintre Crivobara – Visma și căruia, în urma licitației, trebuie să îi fie alocată o sumă suplimentară de 150.000 de lei care a fost luată din același capitol din buget”; a mai

Comentarii

comentarii