Acasă Administraţie Probleme cu legitimațiile consilierilor județeni: stema României are un design greșit

Probleme cu legitimațiile consilierilor județeni: stema României are un design greșit

632
DISTRIBUIȚI

Consilierii județeni de Timiș au primit de curând noi legitimații, care să le dezvăluie calitatea de ales. Toate bune și frumoase, doar că designul stemei României folosit la elaborarea documentelor este unul greșit, care nu fac cinste instituției, a constatat un consilier județean.

Lipsa coroanei de pe stemă, culori greșit folosite la însemnle heraldice, acestea au fost observate de Ioan Sorincău, ales județean din patea PSD, după ce au primit noile legitimații.

”Mulțumesc pentru legitimațiile primite, dar privind cu atenție, stema este total greșită. Lipsește coroana pe acvilă, capul de bour și acvila de dedesubt, din câmpurile 3 și 4, trebuiau să fie negre. O să vă trimit tuturor să vedeți cum arată stema țării. E total greșită! Nu poți să fi ditamai instituția publică serioasă, consiliul județean, și să pui pe legitimație o stemă care nu are nici….”, a spus Sorincău, în plenul CJT.

Vicepreședintele instituției, Alexandru Proteasa, a recunoscut că există această problemă.

”Bună observație domnule Sorincău, pe documentele oficiale avem stema care trebuie, pe legitimații este o eroare”, a spus și Proteasa.

Sorincău a mai precizat că a sesizat problema și la precedenta editare a legitimațiilor, dar că nu s-a remediat problema nici acum.

”Am sesizat și la precedentele legitimații că stema era greșită, o dată să greșești poți, dar să persiști în asta este chiar o prostie”, a mai spus social-democratul.

Comentarii

comentarii