Acasă Actualitate Procesiune de ambulanțe pe străzile din Timișoara, ca ultim omagiu pentru fostul...

Procesiune de ambulanțe pe străzile din Timișoara, ca ultim omagiu pentru fostul director al SAJ Timiș

DISTRIBUIȚI

Colegii regretatului Iancu Leonida, cel care a condus aproape 30 de ani Serviciul de Ambulanță Timiș, au format o procesiune de ambulanțe pe străzile din Timișoara, pentru a-i aduce un ultim omagiu.

La Cimitirul Calea Șagului, pompierii cu vehicule SMURD l-au condus pe ultimul drum pe Iancu Leonida. Fostul director, care și-a dedicat întreaga carieră salvării de vieți, a murit, în urmă cu două zile, la vârsta de 67 de ani.

„Suntem profund îndurerați de aflarea veștii trecerii în neființă a medicului Iancu Leonida, fostul șef al Serviciului de Ambulanță Timiș. Dedicat trup și suflet meseriei nobile de a salva vieți, domnul doctor Iancu Leonida a fost unul dintre acei profesioniști care și-au dedicat întreaga viață medicinei de urgență. Implicarea negreșită în multitudinea de misiuni dificile ale salvării vieții celor suferinzi au creionat în timp imaginea palpabilă a unui adevărat salvator, cu respect nemărginit pentru pacienți dar și pentru meserie”, a transmis Departamentul pentru Situații de Urgență.

Comentarii

comentarii