Acasă Actualitate Procurorii DNA au descins la Primăria Timişoara. Cercetări într-un dosar de luare...

Procurorii DNA au descins la Primăria Timişoara. Cercetări într-un dosar de luare de mită

579
DISTRIBUIȚI

Procurorii DNA au mers, luni, la Primăria Timişoara, pentru a face cercetări într-un dosar de luare de mită. Vizat este un fost şef de Direcţie din cadrul acestei instituţii. 

Procurorii DNA au mers luni la Primăria Timişoara pentru a discuta cu conducerea instituţiei şi a solicita mai multe documente într-un dosar care se află în cercetare.

Potrivit unor surse din administraţie, procurorii îl au în vizor pe Florin Răvăşilă, fost director al Direcţiei Clădiri, Terenuri şi Dotări Diverse I Est, cel căruia fostul primar, Nicolae Robu, chiar i-a retras dreptul de semnătură cu puţin timp înainte de încheierea mandatului. Aceasta după ce procurorii DNA au deschis un dosar in rem în legătură cu o presupusă luare de mită, dată de o firmă de pompe funebre.

Răvășilă a ajuns în Primăria Timișoara ca și consilier al lui Nicolae Robu, iar mai apoi s-a angajat în instituție ca și funcționar public, devenind în scurt timp șef.

De mai multe luni, Florin Răvăşilă s-a transferat de la Primăria Timişoara la Poliţia Locală Timişoara, pe un post execuţie.

Sursa: news.ro

Comentarii

comentarii