Acasă Eveniment Procurorii militari au demarat o anchetă după ce un subofiţer s-a plâns...

Procurorii militari au demarat o anchetă după ce un subofiţer s-a plâns că a fost bătut la ordinul comandantului

1479
DISTRIBUIȚI

Subofiţerul Vasile Giurgiu de la unitatea militară din Lugoj a depus o plângere în care sesizează, că la sfârşitul anului trecut, mai mulţi colegi l-au bătut la ordinul comandantului unităţii, col. Ion Teca. Procurorii militari au demarat o anchetă.

Tot conflictul ar fi pornit de la un laptop, pe care Giurgiu l-ar fi donat unităţii şi care ar fi ajuns în mâinile unor colegi, la ordinul comandantului, fapt care l-a deranjat pe subofiţer.

De la ceartă s-a ajuns la îmbrânceli şi chiar la o mică încăierare, din care Giurgiu a ieşit cel mai şifonat. Contactat de Lugojeanul, Vasile Girgiu a declarat că legea nu-i permite să facă declaraţii şi că nu poate comenta nimic în legătură cu cele întâmplate.

Nici comandatul unităţii, col. Ioan Teca, nu a vrut să cometeze prea mult situaţia. A confirmat că a fost chemat de procurorii militari şi că a depus o plângere pentru nerespectarea ordinului împotriva subofiţerului.

“Nu s-a întâmplat nimic din cele ce le susţine domnul Giurgiu. Sunt mai mulţi martori care pot să confirme. Am avut ieri, o întâlnire, dar am fost instruiţi să nu comentăm incidentul cu alte persoane. Din punctul meu de vedere, organele de anchetă îşi vor face datoria”, a declarat colonelul Teca, pentru Lugojeanul.

Comentarii

comentarii