Acasă Economic Producătorul de piese turnate Blank Barth B2 Smart Precision din Timișoara şi-a...

Producătorul de piese turnate Blank Barth B2 Smart Precision din Timișoara şi-a schimbat denumirea după preluarea integrală de Texmo Blank Beteiligungs

DISTRIBUIȚI

Producătorul de piese turnate de precizie pe bază de oţel, aluminiu, cobalt şi nichel Blank Barth B2 Smart Precision din Timişoara e deţinut integral de Texmo Blank Beteiligungs GmbH după ce asociatul Wolfgang Barth Geschaftsfuhrungs GmbH şi-a vândut toate participaţiile în societate şi s-a retras din companie, conform informaţiilor publicate în Monitorul Oficial, consultate de Economica.net. În urma tranzacţiei, firma din Timişoara s-a redenumit Texmo Blank Romania.

Până la 22 aprilie, firma Blank Barth B2 Smart Precision a fost deţinută de Wolfgang Barth Geschaftsfuhrungs GmbH (WBGH) cu 49% din capitalul societăţii şi de Texmo Blank Beteiligungs GmbH (TBBG), ambele din Germania.

TBBG a preluat toate părţile sociale deţinute de asociatul WBGH în companie, devenind astfel unicul asociat al firmei Blank Barth B2 Smart Precision, se arată în decizia societăţii obţinută de Economica.net.

În urma tranzacţiei, denumirea firmei Blank Barth B2 Smart Precision a fost schimbată în Texmo Blank Romania.

În 2023, producătorul de piese turnate revenit pe profit şi a realizat afaceri nete cu peste 53% mai mari decât în 2022.

Texmo Blank Romania a realizat cifră de afaceri netă de 88 de milioane de lei în anul 2023, cu peste 53% mai mare decât cea obţinută în 2022. Firma a revenit pe profit după trei ani consecutivi în care a mers în pierdere. Texmo Blank Romania a înregistrat profit net de 1,8 milioane de lei în 2023.

Societatea a lucrat cu un număr mediu de 436 de angajaţi în anul 2023, cu 41 de oameni în plus pe statele de plată faţă de valoarea indicatorului din 2022.

Comentarii

comentarii