Acasă Actualitate Prof. Aura Danilescu face apel la solidaritatea timișenilor! Ultima dorință a Alexandrei,...

Prof. Aura Danilescu face apel la solidaritatea timișenilor! Ultima dorință a Alexandrei, să fie adusă acasă, în Mașloc, și înmormântată lângă bunica ei

45976
DISTRIBUIȚI

Prof. Aura Danielescu, fostul inspector șef al Inspectoratului Școlar Județean, dascăl la Școala gimnazială Mașloc, face un apel emoționant către cetățenii din localitate, dar și către timișeni în general, să fie solidari, chiar acum în teribila pandemie de Covid19, să facă donații pentru a fi adus în Mașloc dintr-un spital din Germania trupul neînsuflețit al unei tinere mame, Alexandra Peșterean.

”Când soarele părea că luminează și chipul acestei tinere și Dumnezeu a binecuvântat-o cu un soț și un copil, o tumoare pe creier a ridicat sufletul ei la bunul Dumnezeu”, spune prof. Danielescu.

Prezentăm mesajul prof. Danielescu:

”Dragi locuitori ai comunei Mașloc și nu numai, oameni cu suflet mare, mulți dintre dumneavoastră ați cunoscut-o de mică pe fosta elevă a Școlii Gimnaziale Mașloc, pe Alexandra Peșterean.

A fost un copil cu o viață nu tocmai ușoară, plină de lipsuri, care s-a luptat din greu să răzbească în această lume plină de greutăți. Când soarele părea că luminează și chipul acestei tinere și Dumnezeu a binecuvântat-o cu un soț și un copil, o tumoare pe creier a ridicat sufletul ei la bunul Dumnezeu.

În urma ei a rămas un copilaș de trei ani! Ultima dorință a fetei a fost să fie adusă acasă, să fie înmormântată lângă bunica ei care a crescut-o,  în localitatea Mașloc. Pentru că toate cheltuielile cu spitalizarea Alexandrei din ultimele luni au încercat greu familia, vă rog pe cei care sunteți cu credință în Dumnezeu, să ajutați ca Alexandra să poată fi adusă acasă, din Germania!

Puțin de la noi, cei mulți, va ajuta la strângerea sumei de 2.500 euro cât este nevoie pentru achitarea transportului spre locul de veci în care a dorit acest copil de nici 26 de ani, să fie înhumat!

A vrut la ea acasă și noi, cei care ,„ dăruind vom dobândi”, o vom aduce pe Alexandra ( Didina noastră), acasă!

Mitropolitul Banatului, Părintele Ioan, în mărinimia inimii lui, ne ajută și de această dată! Ca în mod transparent și cu încredere să putem dona câte puțin din puținul fiecăruia, pune la dispoziție, un cont de donații al Fundației Filantropia, Timișoara

RO04RNCB0550110033800001.

Prin gestul dumneavoastră, veți învăța să deschideți cerul cu lucruri mărunte. Dacă vă hotărâți să ajutați, să precizați cauza pentru care donați: Alexandra Hess, fostă Peșterean.

Sumele strânse ce pot depăși cei 2500 de euro pentru transportul trupului neînsuflețit, se vor depune de către Fundația Filantropia într-un cont deschis pe numele copilului.

Vă rog să distribuiți acest mesaj către prieteni, persoane care au cunoscut cândva acest copil, spre oameni ce în milostenia lor, pot să-i îndeplinească dorința Alexandrei, aceea de a veni la ea acasă!”, este mesajul prof. Aura Danielescu.

Comentarii

comentarii