Acasă Actualitate Prof. dr. Emilian Popovici, UMF Timișoara: ”În cazul vaccinurilor, deși nu sunt...

Prof. dr. Emilian Popovici, UMF Timișoara: ”În cazul vaccinurilor, deși nu sunt perfecte, partea pozitivă primează categoric!”

DISTRIBUIȚI

Prof. univ. dr. Emilian Popovici, cadru didactic la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” Timișoara și vicepreședintele Societății de Epidemiologie România, atrage atenția că, deși vaccinurile nu sunt perfecte, imunizarea este opțiunea de urmat pentru oamenii raționali, conștienți de pericolul la care se expun și îi expun și pe cei dragi din familie, pe colegii de muncă și pe prietenii sau necunoscuții cu care se întâlnesc, în această pandemie teribilă soldată cu foarte mulți morți și pacienți rămași cu sechele teribile după infectare.

”Eu întotdeauna spun că singurul care este perfect este Dumnezeu. Nici omul care este creația lui Dumnezeu nu este perfect astfel încât nici creația omului nu poate fi perfectă …! Așadar când ai în față o opțiune, dacă partea pozitivă este dominantă o consideri o opțiune de urmat, dacă partea negativă primează este o opțiune de respins, iar dacă cele doua părți sunt în echilibru atunci te mai gândești. În cazul vaccinurilor, deși nu sunt perfecte, partea pozitivă primează categoric astfel încât pentru oamenii raționali vaccinarea ar trebui sa fie o opțiune de urmat ! Sărbători Binecuvântate !”, este mesajul prof. univ. dr. Emilian Popovici, cu prilejul Paștelui 2021.

Comentarii

comentarii