Acasă Actualitate Prof. dr. Octavian Crețu vrea să fie rectorul UMF Timișoara pentru mandatul...

Prof. dr. Octavian Crețu vrea să fie rectorul UMF Timișoara pentru mandatul 2020 -2024

1176
DISTRIBUIȚI

Prof. univ. dr. Octavian Crețu, șeful Clinicii de Chirurgie Generală la Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara, președintele Senatului Universității de Medicină și Farmacia Timișoara, vrea să fie rectorul UMFT, de aceea el și-a depus candidatura pentru mandatul 2020 -2024.

”Mă bucur să vă anunț că am decis să îmi depun candidatura pentru funcția de rector al Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, mandatul 2020-2024.

Împreună cu dumneavoastră, comunitatea academică care formați corpul didactic al Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, sunt convins, că prin acțiuni și planificare eficientă, vom putea dezvolta universitatea noastră”, spune Octavian Crețu.

Prof. Crețu promite un mandat care va avea ca fundament dezvoltarea unor noi strategii și stabilirea de noi direcții de acțiune care să genereze.

Iată care sunt acestea: Îmbunătățirea calității actului educațional, o atractivitate crescută pentru atragerea de studenți, digitalizarea instituțională, îmbunătățirea condițiilor de lucru pentru cadrele didactice și administrative, sprijinirea și dezvoltarea cercetării, îmbunătățirea infrastructurii și a dotării și atragerea de fonduri europene.

Comentarii

comentarii