Acasă Actualitate Prof. Ermina Oprican, de la Școala nr. 2 Timișoara, country director IIU...

Prof. Ermina Oprican, de la Școala nr. 2 Timișoara, country director IIU pe România – prima universitate virtuală

DISTRIBUIȚI

International Internship University, prima universitate virtuală, din care face parte și România, anunță lansarea numărului de debut al revistei electronice Revolution. Evenimentul a avut loc, în 1 februarie 2022, în mediul on-line, prin intermediul platformei Zoom, și a reunit participanți din 195 de țări și 6 continente.

Revolution este o revistă electronică, realizată la nivel mondial, care celebrează era virtuală de învățare și va conține un pachet complet de informații despre proiecte academice și sociale, conferințe științifice și colaborări internaționale, urmând a fi publicată în prima zi a fiecărei luni.

Numărul de debut al revistei a fost lansat în 1 februarie 2022, în mediul on-line, ora 15 – ora României – prin intermediul platformei Zoom. Printre invitații speciali ai evenimentului de lansare a revistei Revolution se numără Majestatea Sa Regina Nadia Harihiri, fondator și CEO al Successworld, artista internațională Tianna DeNa Jones (Cali Fae) – SUA, fondator Caligirlbooksllc-All Lives Do Exist, și Sandeep Marwah – Cancelar al Universității de Media și Arte AAFT, din trustul IIU.

România este reprezentată de Ermina Oprican, profesoară la Școala nr. 2 Timișoara, country director IIU România și moderator al evenimentului virtual de lansare a revistei Revolution.

„International Internship University oferă calitate, educație accesibilă și bazată pe abilități, împreună cu oportunități de stagiu pentru cursanți din întreaga lume, prin intermediul platformei MOOC, în scopul dezvoltării unui învăţământ modern, flexibil – pentru toţi şi pentru fiecare.

Primul număr al revistei Revolution, pe care îl lansăm cu mare bucurie, prezintă pe larg informații despre viziunea, misiunea și obiectivele IIU, dar și subiecte de interes despre sistemul de management al învățării, cursurile de pe platforma Massive Open Online Courses și multe altele”, a declarat Ermina Oprican din Timișoara.

În cadrul evenimentului au luat cuvântul și Diana Mihai, jurnalist și consilier editorial, și Cristina Dema, custodele Muzeului Presei din Jimbolia și coordonator al proiectului internațional „Rencontre Européenne de la Jeunesse”.

Nu au lipsit nici momentele muzicale de excepție, prin aportul cunoscutei mezzosoprane Aura Twarowska și valoroșii artiști Aida Marc, Teofil Buteica și Evelin Roman.

International Internship University (IIU) a fost înființată în anul 2010, la inițiativa fondatorului Peeyush Pandit din India, în scopul extinderii accesului tinerilor la o educație de calitate, un învățământ modern și flexibil. În prezent, International Internship University – prima universitate virtuală globală – reunește filiale în 195 de țări și șase continente. România s-a alăturat acestui proiect internațional academic în luna ianuarie a acestui an.

Comentarii

comentarii