Acasă Actualitate Prof. Marilen Pirtea, rectorul UVT, președintele Comisiei de Educație a PNL, consultări...

Prof. Marilen Pirtea, rectorul UVT, președintele Comisiei de Educație a PNL, consultări pe legea educației, la Brașov

DISTRIBUIȚI

Rectorul Universității de Vest Timișoara, președintele Comisiei de Educație și Cercetare a PNL, se află la Brașov, iar sâmbătă 20 august, a intrat în activitățile de plen, în cea de-a doua zi a consultărilor publice despre reforma educației, propusă prin noul pachet legislativ al educației – care concretizează proiectul „România Educată”.

La invitația Comisiei de Educație și Cercetare a PNL, a cărei activitate o coordează prof. Pirtea, la consultări participă și președintele CJ Brașov, Adrian-Ioan Veştea, dar și europarlamentarul Dan Moreanu, prim-vicepreședinte PNL pentru strategii politice.

”Ca președinte al Comisiei de Educație și Cercetare a PNL, i-am invitat, în aceste săptămâni, pe toți cei interesați, să nu ezite și să ne transmită observații și propuneri legate de pachetul legislativ pentru învățământul preuniversitar, cât și pentru cel legat de învățământul superior. PNL a lansat și o platformă online, pentru comunicare interactivă, care se poate accesa la adresa  https://legile-educatiei.pnl.ro/, un spațiu al dialogului și implicării”, spune Pirtea.

De asemene, vineri, au avut loc, în organizarea Comisiei de Educație și Cercetare a PNL, noi consultări publice despre reforma educației, propusă prin noul pachet legislativ al educației – care concretizează proiectul „România Educată”.

Găzduite la Brașov, aceste consultări iau în dezbatere completările și observațiile venite din multe organizații județene PNL, prin care pachetul legislativ va obține consistență și viabilitate.

La dezbateri a fost prezent și ministrul educației, Sorin Cîmpeanu.

Comentarii

comentarii