Acasă Actualitate Prof. Marinel Pirtea, rectorul UVT, în sprijinul Ligii Studenților Români din...

Prof. Marinel Pirtea, rectorul UVT, în sprijinul Ligii Studenților Români din Străinătate

725
DISTRIBUIȚI

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) a organizat cea de-a 11-a ediție a Galei LSRS 2020, la Palatul Parlamentului, marcând intrarea în cea de-a doua decadă de existență. Liga este o structură organizațională dintre cele mai dinamice, antrenează unitar tinerele talente ale României ce au avut șansa de a urma programe universitare peste tot în Europa, dar, mai ales, este un format binevenit pentru legătura diasporei românești cu societatea noastră.

Acești tineri frumoși și ambițioși se întorc în țară pentru ca să profeseze la nivel înalt, ori pentru ca să intre în rândurile antreprenorilor, aport semnificativ pentru tot ce va însemna viitorul comunităților noastre.

”I-am asigurat pe tinerii studenți și absolvenți români din Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) de întregul meu sprijin, pentru toate proiectele semnificative pe care le vor propune și în 2020. Îl felicit pe Robert Stredie, președintele LSRL, care, alături de colegii săi inimoși, contribuie cu o viziune deschisă la existența uneia dintre cele mai active organizații ale diasporei românești”, spune prof. univ. dr. Marinel Pirtea, rectorul Universității de Vest Timișoara.

Comentarii

comentarii