Acasă Actualitate Prof. Marius Craina, candidatul Pro România la Primăria Timișoarei, și-a prezentat echipa...

Prof. Marius Craina, candidatul Pro România la Primăria Timișoarei, și-a prezentat echipa de consilieri locali

1588
DISTRIBUIȚI

Prof. univ. dr. Marius Craina, candidatul Pro România la funcția de primar al Timișoarei, și-a prezentat echipa de consilieri locali, joi, 27 august, pe esplanada Bastionului Maria Therezia.

”Avem o echipă competitivă și foarte bine pregătită din punct de vedere profesional, cu o mare experiență în domeniile în care activează fiecare. Avem o echipă sudată care acționează ca un tot unitar. Astfel, își va dovedi eficiența și rolul pentru care am decis să intrăm în această competiție”, a subliniat prod. Craina.

Îi amintim pe trei dintre consilierii locali Pro România Timiș: avocat Roxana Iliescu, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, conf. univ. dr. Daniel Radu, fost director medical al Spitalului Județean Timișoara, și ing. Adam Crăciunescu, fost director al ROMSILVA.

Prof. Craina a atras atenția că Timișoara are nevoie de experiența și profesionalismul echipei Pro România, pentru o dezvoltare la nivel european.

”Fiecare dintre noi și-a asumat această uriașă responsabilitate cu un singur gând: acela de a câștiga Primăria Timișoara, de a obține un număr cât mai mare de consilieri local. După aceea să contribuim cu toții prin experiența profesională pe care am acumulat-o și prin energia noastră într-un singur scop: binele Timișoarei și creșterea calității vieții oamenilor în municipiu.

Ceea ce a însemnat administrație și dezvoltare în ultimii ani nu a corespuns cerințelor populației. Cu toții ne-am imaginat în timpul revoluției din 1989 o cu totul altă Timișoară, una cu adevărat europeană.

Orașul a avut un ritm de dezvoltare foarte lent, iar asta ne nemulțumește. Vrem o Timișoară modernă, europeană și sigură, dar și să respecte tradițiile a tot ceea ce a însemnat Timișoara pentru România. Avem în echipa de consilieri medici, avocați, profesori, ingineri, economiști, foarte bine pregătiți, profesioniști în domeniile lor”.

Prof. dr. Marius Craina speră că această lună care a mai rămas până la alegerile, din 27 septembrie, să fie una a dezbaterilor și a prezentărilor proiectelor și ideilor, toate în folosul orașului.

”Așadar am intrat în această competiție cu gândul de a câștiga. Ne vom pune la dispoziția timișorenilor toate cunoștințele, toată experiența profesională după ce vom câștiga și îi asigurăm că îi vom reprezenta cu demnitate oriunde și oricând pentru a fi mândri de primarul Pro România pe care îl vor alege în 27 septembrie, împreună cu echipa de consilieri locali.

Sper că aceasta lună care a mai rămas până la alegeri să fie una a dezbaterilor și a prezentărilor proiectelor și ideilor, toate în folosul orașului. Astfel timișorenii să aibă posibilitatea de a-i alege pe cei mai buni și pe primarul în care au cea mai mare încredere pentru a conduce Timișoara și e, bineînțeles, cel mai bun.

Îmi doresc ca, în 27 septembrie seara, să deschidem șampania și să mulțumim timișorenilor că ne-a acordat votul”, a fost mesajul prof. Craina către cetățenii orașului Timișoara, joi 27 august 2020.

Comentarii

comentarii