Acasă Eveniment Profesor de liceu, în centrul unui scandal sexual. S-a filmat în ipostaze...

Profesor de liceu, în centrul unui scandal sexual. S-a filmat în ipostaze obscene. Imaginile cu el au scandalizat părinţii

DISTRIBUIȚI

Un profesor care predă elevilor din două licee din Hunedoara va fi cercetat disciplinar după ce au apărut imagini pe internet cu el în ipostaze obscene.

“În urma sesizării Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara de către conducerea Colegiului Național „Iancu de Hunedoara” referitor la unele mesaje scrise și audio-video difuzate pe diferite rețele de socializare, al căror presupus autor este considerat un cadru didactic angajat pe perioadă determinată, încadrat în anul școlar cu patru ore pe săptămână la unitatea de învățământ amintită și șase ore pe săptămână la Liceul Teoretic “Traian Lalescu” Hunedoara, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara a constituit o comisie de verificare pentru analizarea situației și a mesajelor incriminatoare difuzate”, informează Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara.

În cele două unități de învățământ din Hunedoara a fost demarată procedura de cercetare disciplinară prealabilă, analizându-se faptele.

“Comisia constituită la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara coordonează desfășurarea cercetărilor disciplinare, iar în paralele a recomandat conducerii celor două entități sesizarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, respectiv organelor de urmărire penală”, au transmis reprezentanții IȘJ Hunedoara, transmite adevarul.ro.

O anchetă a fost solicitată și de primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, după apariţia în mediul online a filmuleţului obscen.

Comentarii

comentarii