Acasă Eveniment Profesor de sport arestat sub acuzația de viol și corupere de minori

Profesor de sport arestat sub acuzația de viol și corupere de minori

DISTRIBUIȚI

Profesorul de sport L.P., de la Cermei, a fost arestat sub acuzația de viol și corupere de minori. Aparent, acesta ar fi trecut la fapte și, în cele din urmă, și-a violat fiica vitregă în vârstă de aproximativ 13 ani.

Conform unui comunicat al IPJ Arad, la data de 18 mai a.c., polițiștii Orașului Ineu au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 42 de ani, din localitatea Cermei, județul Arad.

Din cercetări a reieșit că acesta ar fi întreținut în repetate rânduri începând din luna martie 2021, relații sexuale și alte acte de natură sexuală, cu fiica sa vitregă minoră, la domiciliul comun.

Polițiștii au întocmit pe numele acestuia un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol în formă continuată și corupere sexuală a minorilor, iar la data de 19 mai a.c., acesta a fost prezentat magistraților Judecătoriei Ineu, care au emis pe numele acestuia, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

La nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu se efectuează cercetări cu privire la un inculpat în vârstă de 42 de ani, pentru comiterea infracţiunilor de viol în formă continuată (3 acte materiale), faptă prev. și ped. de art. 218 alin. 1, alin.2, alin. 3 lit. b) și c) şi alin. 31 C.pen., cu aplic. art. 35 alin.1 C.pen. şi corupere sexuală a minorilor, în formă continuată, faptă prev. și ped. de art. 221 alin. 1 și alin. 2 lit.a) C.pen. cu aplic. art. 35 alin.1 C.pen., totul cu aplic. art. 38 alin. 1 C.pen., împotriva unei persoane vătămate minore în vârstă de 13 ani.

În data de 18.05.2022, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu, organele de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Ineu au efectuat, pe raza teritoriului de competenţă, o percheziţie domiciliară la locuinţa inculpatului, ridicându-se mai multe sisteme informatice, necesare continuării cercetărilor în cauză.

La aceeaşi dată, persoana cercetată a fost reţinută pe o perioadă de 24 de ore.

La data de 19.05.2022, inculpatul a fost prezentat magistraţilor din cadrul Judecătoriei Ineu, cu propunere de arestare preventivă, propunerea parchetului fiind admisă, dispunându-se arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

Comentarii

comentarii