Acasă Actualitate Profesor universitar, ridicat de pe stradă pe ofițerii DGA

Profesor universitar, ridicat de pe stradă pe ofițerii DGA

DISTRIBUIȚI

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție, coordonați de un procuror de la DNA Timișoara l-au ridicat de pe stradă pe profesorul universitar Cristian Rudolf. din zona unui supermarket din Reșița.

Cristian Rudolf, profesor de istorie în cadrul UBB Reșița, ar fi fost prins în flagrant în această seară, după ce ar fi fost denunțat de mai mulți studenți, polițiști care își continuă studiile, că ar pretinde sume de bani pentru promovarea examenelor. Profesorul a fost condus la locuința profesorului și la unitatea de învățământ pentru a participa la percheziții și iar apoi pentru fi audiat sub acuzația de luare de mită. Acesta ar fi fost prins cu peste 10.000 de euro, sumă strânsă de la mai mulți studenți de la masterat, printre care și polițiști. Oamenii legii au început perchezițiile la locuința profesorului și sediul UBB Reșița. Conform primelor informații, în locuința profesorului universitar au fost găsite teancuri de bani ascunse în dulapuri.

Perchezitiile de la sediul UBB Resita au fost confirmate, pentru Radio Resita, de directorul Centrului UBB, Andrade Bichescu: ”Da, in momentul de fata asa am auzit ca au venit cativa lucratori care sa perchezitioneze birourile la in centrul universitar. Bineinteles ca si noi, la nivel intern, vom vom face o analiza si semnalul e clar, nu se tolereaza astfel de actiuni in mediu universitar. Ca profesor nu pot eu sa ma pronunt. Ramane comisiile sa analizeze de specialitate, sa analizeze, sa vedem ce spun si autoritatile care-l cerceteaza. N-am aflat pana in acest moment nimic oficial.”

Comentarii

comentarii