Acasă Actualitate Profesorul neurolog Dumitru Constantin Dulcan conferențiază la Consiliul Județean Timiș

Profesorul neurolog Dumitru Constantin Dulcan conferențiază la Consiliul Județean Timiș

DISTRIBUIȚI

Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Timiș, organizează duminică, 13 noiembrie, de la ora 11.00, o mult-așteptată întâlnire cu prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan, neurolog, și Florentina Fântânaru.

Seminarul ”Puterea subconștientului în procesul de vindecare” va avea loc în sala multifuncțională a Palatului Administrativ din Timișoara, cu sprijinul CJT.

În contextul lumii agitate în care trăim, în care nervozitatea copleșește natura umană, iar amenințarea unui război care se poartă la granița României schimbă complet percepția asupra a ceea ce este important pentru umanitate, reputatul neurolog, profesor univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan ne readuce în prim plan esența noastră umană, într-un dialog despre autovindecare cu jurnalista Florentina Fântânaru.

Care este puterea subconștientului, cum putem gestiona emoțiile negative, ce este rugăciunea, care este rolul postului în vindecare sunt doar câteva dintre temele pe care cei doi interlocutori le vor aborda în cadrul seminarului organizat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, în data de 13 noiembrie, de la ora 11:00 în Sala Multifuncțională din cadrul Palatului Administrativ.

Accesul este gratuit, dar invitațiile se pot obține de pe www.eventim.ro, din 8 noiembrie.

 

Comentarii

comentarii