Acasă Actualitate Profi organizează Festivalul Suflet de România pe Domeniul Regal de la Săvârșin

Profi organizează Festivalul Suflet de România pe Domeniul Regal de la Săvârșin

DISTRIBUIȚI

Pe 27 și 28 aprilie, pe Domeniul Săvârșin a Casei Regale a României va avea loc o nouă ediție a manifestării cultural gastronomice Suflet de România.

“Ți-am pregătit 2 zile pline de surprize, alături de artiști îndrăgiți. Te așteptăm în fiecare zi de la 12:00 – 19:00. Intrarea este gratuită! Gustă bucatele producătorilor locali, învață meșteșugurile artizanilor satului și bucură-te de muzică, dansuri, concursuri și voie bună!”, este mesajul Profi, organizatorul îndrăgitului eveniment.

Timp de două zile, Domeniul Regal de la Săvârșin găzduiește festivalul Suflet de România, eveniment care încurajează gospodarii să se conecteze la comunitate și ajută locuitorii acestei țări să descopere micii producători locali, tradițiile și obiceiurile autentice ale satului românesc.

Inițiat de Profi pentru a încuraja comunitatea să aprecieze si mai mult valorile autentice, gusturile bune și tradițiile satului românesc, festivalul Suflet de România este parte a acordului tripartit “Creștem Comunități”, semnat de către Asociația Casa Majestății Sale, Universitatea de Științele Vieții “Mihai I” din Timișoara și lanțul de magazine Profi  pentru susținerea producătorilor locali și conservarea artizanatului autentic și tradițional românesc.

La deschiderea oficiala va lua parte Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei României,  Principele Radu, autorități centrale și locale, și mai multe ONG-uri susținute de Profi pentru a contribui la binele comunității.

Pentru Profi, organizarea festivalului Suflet de România este o continuare firească a celui mai amplu program de susținere a producătorilor locali, dar și a angajamentului de a fi un retailer puternic ancorat în viața comunității și în dezvoltarea României.

Comentarii

comentarii