Acasă Economic Program de coaching la Timişoara

Program de coaching la Timişoara

373
DISTRIBUIȚI

Gerard O’Donovan, fondatorul şcolii de coaching Noble Manhattan Coaching şi preşedinte al Institutului Internaţional de Coaching (IIC), vine la Timişoara

În perioada 20 – 22 ianuarie 2011, Gerard O’Donovan va vizita Timișoara urmând să susțină o serie de întâlniri ce se vor adresa celor ce vor să descopere coachingul ca și posibilă unealtă de management, ca serviciu de care să beneficieze și/sau ca și alternativă în carieră. Evenimentele se adresează managerilor, trainerilor, specialiștilor în resurse umane, consultanților și nu numai, pasionații de dezvoltare personală fiind bine veniți indiferent de domeniul de activitate. Gerard O’Donovan este fondator al Noble Manhattan Coaching, una dintre cele mai vechi şcoli de coaching din Europa şi este în momenturl de față președintele Institutului Internațional de Coaching (IIC), unul din principalele organisme de certificare în domeniul coachingului. În cariera sa a pregătit mii de coacheri, iar acum se concentrează asupra activității de corporate și business coaching pentru directori, CEO, președinți și manageri din mari corporații. Programul său unic de coaching este destinat maximizării business-ului, a creșterii profitului și a optimizării valorii acțiunilor. Coaching-ul va va permite atingerea unui echilibru muncă-viață privată și stabilirea unor obiective concrete și benefice pentru viață. Metodele lui Gerard presupun abordare empatică și spirituală, concentrată pe nevoile personale și pe valorificarea oportunitaăților particulare fiecăruia dintre noi.
Pe 20 ianuarie 2011, Gerard O’Donovan va face o “Introducere în Coaching”, la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în intervalul 9.30 – 17.00. Evenimentul este structurat astfel încât participanții să experimenteze practic chiar pe durata întâlnirii cum pot aplica concret coachingul, răspunzând însă și întrebărilor legate de pregătirea pentru a deveni coach, despre cum poate fi coaching-ul o resursă foarte valoroasă pentru activitatea managerială, cum se găsesc clienții pentru coaching, cum se poate dezvolta o afacere din coaching, care sunt  standardele și certificarile în domeniu.
Managerii sunt așteptati la evenimentul „Eficiența managerială”, pe 21 ianuarie 2011,  între orele 14.00 – 18.00 tot la CCIAT. Pe lângă informații generale despre coaching (pentru cei ce nu sunt foarte familiarizați cu domeniul acesta), managerii vor avea posibilitatea să descopere cum coachingul le poate crește eficiența și rezultatele la locul de muncă. Workshopul este special conceput ca să sprijine o abordare managerială modernă, ca și răspuns la provocările economice actuale. Evenimentul prezintă un excelent set de tehnici și instrumente practice prin care se pot crește propriile performanțele profesionale, dar și ale echipei și un instrument de dezvoltare la nivel personal, oferind direcția și motivația necesare pentru atingerea scopurilor dorite. Odată asimilat, coaching-ul devine un mod de viață flexibil și adaptabil care va susține deciziile și soluțiile optime în orice context. "Coaching-ul presupune să atingi potenţialul maxim de dezvoltare ghidat de către acea persoană care te va provoca, te va stimula şi te va însoţi în acest proces de continua creştere,” spune Gerard O’Donovan.

Comentarii

comentarii