Acasă Administraţie Program intervenții Aquatim, în perioada 22 -26 mai, în Timiș

Program intervenții Aquatim, în perioada 22 -26 mai, în Timiș

DISTRIBUIȚI

Aquatim atenționează că, în zilele următoare,  se va efectua spălarea rețelei de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare în mai multe localități din Timiș.

Ca urmare, pe 22 mai, între orele 8-15 se va opri apa în Șipet, iar între orele 8-14 presiunea va fi scăzută în Tormac. Pe 23 mai, între orele 8-15 se va opri apa în Nițchidorf, iar între orele 8-14 presiunea va fi scăzută în Șipet. Pe 24 mai, între orele 8-15 se va opri apa în Blajova.

Pe 23 și 24 mai, între orele 8-15 presiunea va fi scăzută în Chevereșu Mare, iar pe 25 mai, în același interval orar se va opri furnizarea apei. Tot pe 25 mai, între orele 8-14 presiunea va fi scăzută în Nițchidorf.

Pe 26 mai, între orele 8-14 presiunea va fi scăzută în Blajova. În perioada 22-26 mai, zilnic între orele 9-15, în Remetea Mare se va opri furnizarea apei.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată – a atenționat Cristina Borca, șefa Serviciului de Comunicare și Marketing.

CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7

 

Comentarii

comentarii