Acasă Cultura Programul săptămânii, la cinema Victoria Timișoara

Programul săptămânii, la cinema Victoria Timișoara

DISTRIBUIȚI

Încă un rând de filme bune și proiecții speciale, în serile friguroase, la cinema Victoria Timișoara! Miercuri, te ducem pe unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din lume, până pe masivul ANNAPURNA din Munții Himalaya, împreună cu un grup de șase prieteni bicicliști, care vor fi cu noi în sală după proiecție pentru a povesti despre aventura lor pe două roți. Tot miercuri, mai aproape de casă, îți propunem împreună cu regizorul Robert Lakatos să privim lumea din perspectivă canină, în documentarul plin de umor AL CUI CÂINE SUNT.

De joi până duminică, ne mutăm mai la nord, că tot a venit frigul și se întunecă mai repede.  Ce poate fi mai „hygge” decât să te cufunzi în fotoliile mov de la Victoria și să vezi cele mai faine filme recente din cinematografia țărilor scandinave? Poți să-ți aduci și ceai sau ciocolată caldă într-un termos. 🥰 TRIO-ul NORDIC pe care ți-l propunem e format din CEA MAI REA FATĂ DIN LUME al norvegianului Joachim Trier – Premiul pentru cea mai bună actriță la Cannes 2021, TRIANGLE OF SADNESS al suedezului Ruben Östlund – Palme d’Or la Cannes, și comedia dramatică ÎNCĂ UN RÂND, care i-a adus danezului Thomas Vinterberg Oscarul pentru cel mai bun film străin.

Vineri, 25 noiembrie, revenim pe plaiurile noastre, cu premiera comediei negre OAMENI DE TREABĂ de Paul Negoescu, după care vă invităm la proiecția specială a trei scurtmetraje semnate de tânărul regizor timișorean Lucas Neagu, în prezența lui și a echipei.

Dacă nu ai ajuns încă să vezi METRONOM și CEL MAI TARE ȘEF, #VinoLaVictoria repede căci vor rula (probabil) pentru ultima dată pe ecranul nostru, iar în încheierea săptămânii vă propunem o porție de horror cu MENIUL.

Duminică, 27 noiembrie, intrăm deja în atmosfera sărbătorilor de iarnă cu CRĂCIUNUL URSULEȚULUI TEDDY. Celor mici le mai propunem în acest sfârșit de săptămână și ICAR – povestea băiețelului care a zburat prea aproape de soare.

 

Comentarii

comentarii