Acasă Cultura Programul spectacolelor în luna noiembrie la Filarmonica Banatul Timișoara

Programul spectacolelor în luna noiembrie la Filarmonica Banatul Timișoara

595
DISTRIBUIȚI

Programul spectacolelor în luna noiembrie la Filarmonica Banatul din Timișoara începe cu un mare concert, vineri, de la ora 19.00, cu Orchestra simfonică din Gera, Germania, solistă Aura Twarowska, și cu Orchestra simfonică a Filarmonicii Banatul.

Își va da concursul și corul Ion Românu, dirijor Iosif Todea.

Vineri 8 noiembrie, de la ora 19.00, va avea loc un alt concert cu Orchestra simfonică a Filarmonicii Banatul, dirijor Radu Popa.

Următorul concert va fi în 29 noiembrie, de la ora 19.00, dirijor Gheorghe Costin, realizat în parteneriat cu Asociația Salvați Patrimoniul Timișoarei.

De asemenea, în perioada 15 -22 noiembrie, se va desfășura Festivalul de muzică nouă Intrada. În această perioadă vor avea loc două concerte simfonice, în 15 noiembrie și în 22 noiembrie, de la ora 19.00, dar și recitaluri de pian și alte spectacole, precum și o seară de chitară joi 21 noiembrie, de la ora 19.00, la Bastionul Theresia, la mansardă.

”Vă așteptăm la concertul-eveniment de vineri, 1 noiembrie, când orchestrele reunite ale filarmonicilor din Gera și Timișoara, sub bagheta maestrului Laurent Wagner, alături de mezzosoprana Aura Twarowska, corul Ion Românu (dirijor Iosif Todea), și Corul Liceului de Artă Ion Vidu (dirijat de prof dr Maria Gyuris) vor interpreta Simfonia nr. 3, în re minor, de Gustav Mahler”, îndeamnă Filarmonica Banatul.

Comentarii

comentarii