Acasă Actualitate Proiect de modernizare a stadionului din Șag. Mai multe locuri în tribună,...

Proiect de modernizare a stadionului din Șag. Mai multe locuri în tribună, sală de fitness și bazin pentru recuperare

DISTRIBUIȚI

Un nou proiect important pentru comunitatea din Șag, tot mai aproape de implementare. În urma solicitărilor depuse la Compania Națională de Investiți, în vederea finanțării mai multor obiective, modernizarea și dotarea stadionului din localitate a fost inclus pe lista de lista sinteză, prin Ordinul Ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

“Ca să putem implementa acest obiectiv, am achiziționat servicii în vederea întocmirii Studiului de Fezabilitate și obținerea avizelor necesare, urmând ca odată cu finalizarea acestora, documentația să fie înaintată către CNI, pentru a demara procedura de achiziție a proiectului tehnic și execuție. Mă bucură faptul că munca depusă de echipa din Primărie, pe care o coordonez, colaborarea foarte bună cu Consiliul Local și consultanții externi, aduc rezultate foarte bune pentru comunitatea noastră”, a anunțat Flavius Roșu, primarul din Șag.

Proiectul prevede extinderea bazei sportive prin mărirea capacității locurilor din tribună, construirea unei săli de fitness, construirea unui bazin pentru recuperare cu apă caldă și saună.

Comentarii

comentarii