Acasă Actualitate Proiect transfrontalier în domeniul educaţiei: “Testele multidiscplinare – cheia succesului în educaţia...

Proiect transfrontalier în domeniul educaţiei: “Testele multidiscplinare – cheia succesului în educaţia europeană”

DISTRIBUIȚI

Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş din România, în calitate de lider, alături de partenerul său Liceul de Chimie şi Medicină Vrsac din Republica Serbia, a organizat în data de 28 august 2014, începand cu ora 10.30, în cadrul Programului IPA de cooperare transfrontalieră Romania-Republica Serbia, conferinţa de lansare a broșurii de teste  “Testele multidiscplinare – cheia succesului în educaţia europeană”.

Conferinţa de lansare a avut loc la Sala de Comerț Industrie și Agricultură Timișoara, Piața Victoriei nr.3. Au participat profesori și elevi români și sârbi, care au fost implicați în elaborarea și pilotarea  testelor  din broșură. De asemenea, au fost prezenti şi reprezentanţi ai liceelor timișene implicate în activitățile proiectului. În deschiderea conferinţei, grupuri de elevi de la Colegiul National de Artă „Ion Vidu” Timişoara au susţinut un scurt program artistic. În cadrul Conferinţei de lansare a broșurii echipa de management formată atât din reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş, cât şi ai Liceului de Chimie şi Medicină din Vrsac a prezentat  utilitatea  acestor teste interdisciplinare  care  vor contribui și vor conduce la obţinerea unor rezultate mai bune ale elevilor la evaluările naţionale şi internaţionale.

 

Comentarii

comentarii