Acasă Actualitate Promisiunea primarului Nicolae Robu: Fostul RATT va schimba becurile arse şi va...

Promisiunea primarului Nicolae Robu: Fostul RATT va schimba becurile arse şi va da lumină pe străzile Timişoarei

DISTRIBUIȚI

După un an de orbecăială, de bâjbâire prin bezna stradală din Timişoara, se anunţă marea izbândă: RATT se va ocupa oficial de serviciile de mentenanţă a iluminatului public stradal.

“Astăzi am primit avizul favorabil pentru delegarea gestiunii directe a serviciului de întreținere a sistemului de iluminat public către societatea Primăriei, SC STPT / RATT SA!

Vineri vom aproba contractul și apoi RATT poate să treacă la treabă! Are foarte multă! Foarte multă pentru ca serviciile de transport public să fie la alte cote, așa cum le-am promis eu timișorenilor că vor ajunge să fie în 2018, foarte multă în egală măsură pentru ca Timișoara să nu mai aibă străzi în beznă, cum din păcate a avut în ultimii ani! Succes, RATT și sprijin total din partea mea!”, a anunţat miercuri primarul Nicolae Robu.

Municipalitatea nu a mai avut contract de întreţinere pentru iluminatul stradal, după ce cele cu AEM şi Elba au expirat.

Pe de altă parte, primarul a anunţat şi sosirea celui de-al 25 tramvai Armonia, mai fiind aşteptate încă 5 din lorul celor 30 trimise la Arad şi Focşani pentru reabilitări totale ale vechilor vagoane.

“Astăzi ne-a venit al 25-lea tramvai Armonia! Mai avem de primit 5 și încheiem cu succes un contract excelent! Reamintesc, am alocat sume enorme pt transportul în comun în acești 6 ani de când sunt Primar, plătind troleibuzele noi (50), autobuzele noi (30), minibuzele noi (13 și urmează alte 7) și tramvaiele (cvasi)noi Armonia (25 și urmează alte 5). Deci, cu mijloacele de transport stăm bine, mai trebuie angajați șoferi (și probabil dați afară unii tocători de frunze la câini) și făcută o mai bună organizare, o mai bună punere în valoare a resurselor, umane și auto, deopotrivă’’, mai spune edilul. 

Comentarii

comentarii