Acasă Actualitate Prorectorul UVT, conf. dr. Mădălin Bunoiu, a primit distincția Les Palmes Academiques...

Prorectorul UVT, conf. dr. Mădălin Bunoiu, a primit distincția Les Palmes Academiques în grad de cavaler

501
DISTRIBUIȚI

Prorectorul Universității de Vest Timișoara, conf. univ. dr. Mădălin Bunoiu, a primit distincția Les Palmes Academiques în grad de cavaler din partea Excelenței Sale, doamna ambasador al Franței Michele Ramis, miercuri la București.

Distincția i-a fost acordată, fiindcă Bunoiu a contribuit la dezvoltarea relaţiilor universitare şi ştiinţifice între Franţa şi România, fiindcă este unul dintre cei mai buni specialişti în creşterea cristalelor și pentru că el este un apărător al francofoniei.

”Am avut onoarea că alături de familie și alături de prieteni dragi, cărora le mulțumesc pentru că mi-au fost aproape, să primesc din partea Excelenței Sale, doamna ambasador Michele Ramis, distincția Les Palmes Academiques în grad de cavaler.

Sunt bucuros de această realizare care, așa cum am spus și în discursul de la ambasada, nu este recompensă unui efort individual ci a unui efort colectiv și le mulțumesc pe această cale tuturor celor de la care am învățat și învăț zilnic”, este mesajul prorectorului Mădălin Bunoiu.

Comentarii

comentarii