Acasă Actualitate Proteste la Remat Arad, după ce din maşinile aduse la casat au...

Proteste la Remat Arad, după ce din maşinile aduse la casat au dispărut piese

430
DISTRIBUIȚI

Un autoturism care urma să fie predat la Remat Arad, în cadrul Programului „Rabla“, a fost furat, iar din altele care sunt parcate pe strada din zona firmei de reciclare au fost furate piese, astfel că acestea numai pot fi preluate în program, fiind descompletate.
În cursul zilei de luni, peste 50 de şoferi care aşteaptă la rând, de câteva săptămâni, pentru a-şi preda autourismele la Remat Arad, s-au adunat la sediul unităţii, nemulţumiţi fiind de întârzierile în distribuirea tichetelor valorice. Proprietarii autoturismelor au spus că de mai multe săptămâni sunt reprogramaţi pentru ridicarea voucherelor, iar în acest timp hoţii fură diverse componente din maşini sau chiar şi autoturisme. „De două luni de când aştept să predau maşina am primit mai multe termene la care mi s-a spus că o voi putea preda. Eu cred că voucherele sunt împărţite la pilele, cunoştinţele şi relaţiile celor de la Remat sau la cei care dau şpagă. Altă explicaţie nu găsesc. Sunt oameni ale căror maşini au fost sparte de hoţi, iar acum nu le mai pot preda, fiind incomplete. Cred că sunt 300 de maşini care aşteaptă la rând“, a spus unul dintre cei care luni a fost prezent la sediul Remat Arad, pentru a-şi exprima nemulţumirile.
Poliţiştii au prins în flagrant, în urmă cu două săptămâni, un grup de tineri care furau piese din maşinile parcate. „În cursul zilei de luni am primit o plângere din partea unui proprietar, care a sesizat faptul că i-a fost furat autoturismul parcat în zona Remat, unde aştepta la rând pentru a-l preda în cadrul Programului «Rabla»“, a declarat Camelia Tuduce.
Conducerea Remat Arad susţine că acuzele celor care aşteaptă să îşi predea autoturismele sunt nefondate, deoarece unitatea nu a mai primit tichete valorice din data de 24 aprilie. Directorul Remat Arad, Ovidiu Mărginean, a spus că la acea dată a primit 100 de vouchere, care au fost distribuite primilor 100 de proprietari, care aşteptau la rând pentru a-şi preda maşinile. Mărginean a mai precizat că urmează să mai primească 200 de vouchere, care vor fi distribuite proprietarilor în ordinea în care aceştia sunt la rând.
Unii dintre proprietari au renunţat să mai aştepte voucherele şi şi-au predat maşinile la fier vechi, în schimbul a 67 de lei.
NewsIn
 

Comentarii

comentarii