Acasă Actualitate Protestul de trei zile de la Timișoara! Se cere oprirea modificării Codului...

Protestul de trei zile de la Timișoara! Se cere oprirea modificării Codului Fiscal

DISTRIBUIȚI

La Timișoara va avea loc un nou protest pentru oprirea modificării Codului Fiscal. Adunarea se dă în stradă, în Piața Victoriei, vineri, 10 noiembrie, începând cu ora 19. Se va ieși la protest trei zile consecutiv, în 10, 11 și 12 noiembrie. La București, oamenii ies în stradă de miercuri, 8 noiembrie.

„Din dorința de solidarizare cu acest protest organizat de Corupția Ucide în data de 8 în București, în Timisoara iesim in stradă în zilele 10-11-12 (noiembrie) din dorința de a protesta legal!”, transmit organizatorii protestului – „Rezistența Timișoara”.

UPDATE: Inițiatorul a fost anunțat ca nu poate organiza protest în aceste zile. Există autorizație pentru un alt protest, duminică

Reprezentantul „Rezistența Timișoara” a scris pe facebook că a fost anunțat de Jandarmerie că nu poate organiza proteste în aceste zile pentru că este deja autorizată o acțiune pentru finalul săptămânii, tot în Piața Operei. Alte persoane au primit acceptul instituțiilor abilitate pentru a organiza o acțiune de protest în Piața Victoriei pentru duminică, 12 noiembrie. Organizatorii acțiunii de duminică spun că vor lua o decizie dacă vor organiza sau nu acțiunea. Autorizația există.

 

Comentarii

comentarii