Acasă Actualitate ”Protestul Păturilor” la Clinica de Oncologie a Spitalului Municipal Timișoara

”Protestul Păturilor” la Clinica de Oncologie a Spitalului Municipal Timișoara

DISTRIBUIȚI

Ca răspuns neputința administrației Fritz, din cauza căreia bolnavii de cancer tremură în spitale, Grupul civic Liga Vest organizează acțiunea caritabilă “Căldură din suflet” – Protestul Păturilor. Timișoreni și nu numai, sunt invitați să doneze pături și pilote pentru bolnavii de la Clinica de Oncologie a Spitalului Municipal Timișoara.

”Ținând cont de prognoza meteo deloc încurajatoare și de temperaturile scăzute ce se anunță săptămâna viitoare, vom încerca să dăm o mână de ajutor spitalelor și instituțiilor sociale în care oamenii suferă din cauza frigului și a lipsei agentului termic.

Păturile și pilotele trebuie să fie noi, pe cât posibil ambalate, pentru a respecta normele igienico-sanitare legale în contextul pandemic dar și pentru creșterea siguranței pacienților internați în clinică.

Acțiunea este și un manifest față de modul deficitar și extrem de șovăielnic în care administrația Mun. Timișoara gestionează problema agentului termic și situația Colterm.

Când administrația eșuează și devine incapabilă în a oferi cetățenilor confort și siguranță, trebuie să ne ajutăm între noi.

Întâlnirea va avea loc luni, 24 ianuarie 2022, începând cu ora 15°°, în fața Clinicii de Oncologie de pe Bulevardul Victor Babeș, nr. 22, Timișoara.

Vă așteptăm alături de noi!”, este mesajul Liga Vest.

Comentarii

comentarii