Acasă Economic Prow 2021 – specialiști în industria digitală se reunesc două zile, la...

Prow 2021 – specialiști în industria digitală se reunesc două zile, la Timișoara

330
DISTRIBUIȚI

În perioada 16-17 septembrie, la Faber Timișoara, va avea loc Prow 2021 –  primul eveniment de tehnologie din Timișoara cu focus pe produse digitale.

Manageri, programatori, specialiști în marketing sau design au ocazia să își extindă setul de cunoștințe și să exploreze tendințele internaționale din această industrie.

Industria produselor digitale este într-o continuă dezvoltare, iar echipa din spatele acestei conferințe și-a propus să creeze un mediu prin care specialiștii din Timișoara să țină pasul cu ea. Astfel, în timpul celor două zile de eveniment, vor fi workshop-uri dedicate și prezentări care să acopere toate unghiurile de creare a unui produs digital de succes.

Prow 2021 se va desfășura într-un format hibrid. Comunitatea din Timișoara va putea participa în persoană la Faber, dar conferința va fi transmisă și online pentru cei care nu pot participa fizic, din alte localități, respectiv țări.

În cadrul evenimentului fizic, vor participa și start-up-uri locale, care își vor putea prezenta produsele digitale.

Pentru a construi un produs digital de succes, este necesară o cunoaștere în profunzime a pieței, urmată de cunoștințe avansate de management de produs, design intuitiv sau marketing avansat. Speakerii care vor urca pe scena Prow sunt experți internaționali care vor pune toate aceste detalii în perspectivă.

Numele anunțate până acum sunt: Anthony Murphy, Product Coach & Director Association of Product Professionals, Madalina Draghici la Volkswagen Digital Solutions, Eva Drago, Co-Fondator & CPO BeelinguApp, Andrei Beno, Growth Product Manager Hotjar, Lauren Chan Lee, Fondator & CEO productLivity, Madeleine Clouteau, Senior Product Manager MUSO, Ramona Bordea-Nazarov, Product Manager Cognizant Softvision, Claudia Delgado, Product Manager Toptal, Marius Iordache, Architecture Manager Orange.

 

 

Comentarii

comentarii