Acasă Eveniment Proxenet răpit de un polițist și anchetat pe un câmp. L-a bătut...

Proxenet răpit de un polițist și anchetat pe un câmp. L-a bătut și l-a pus să se dezbrace

2099
DISTRIBUIȚI

Un polițist din Bihor a răpit un proxenet și l-a dus pe un câmp ca să îl ancheteze.

Agentul a intrat peste individ în casă și l-a târât până la mașină, după care l-a dus la marginea orașului unde l-a bătut și l-a pus să se dezbrace.

Cazul a plecat de la o spargere de locuințe la sfârșitul anului 2018. Atunci, un afacerist a fost lăsat de hoți fără bani și bunuri. Printre polițiștii din echipa de anchetă s-a aflat și acest agent care era prieten cu nepotul afaceristului. Cei trei au decis să îi prindă pe hoți după metoda lor.

Polițistul și doi colegi au descins la locuința individului pe care îl bănuiau că ar fi dat informații hoților. Acesta nu i-a primit în casă, însă cei trei i-au spart ușa, l-au imobilizat și l-au băgat în portbagajul mașinii cu care apoi l-au dus la marginea orașului.

Bărbatul a fost luat la întrebări despre complici și banii furați însă a refuzat să vorbească, motiv pentru care l-au pus să se dezbrace. Ulterior omul a scăpat și a fugit pe câmp.

Proxenetul i-a reclamat pe atacatori iar cazul a ajuns în ancheta procurorilor de la Parchetul Bihor care au început urmărirea penală împotriva polițistului și a complicilor.

Sursa: antena3.ro

Comentarii

comentarii