Acasă Politica PSD lansează o campanie online: românii le pot cere parlamentarilor puterii să...

PSD lansează o campanie online: românii le pot cere parlamentarilor puterii să voteze amendamentul pentru creșterea alocațiilor copiilor

DISTRIBUIȚI

PSD lansează o campanie prin care orice român poate cere  parlamentarilor puterii să susțină creșterea alocațiilor. Concret, social-democrații urmăresc să pună presiune pe parlamentarii PNL, USR PLUS și UDMR pentru a vota amendamentul care prevede majorarea, începând cu 1 martie 2021, a alocațiilor la 300 de lei, pentru copii între 2 și 18 ani, și la 600 de lei, pentru cei sub 2 ani sau care au handicap. Inițiativa se găsește pe https://www.psd.ro/alocatii/.

„Guvernul Cîțu pune copiii României pe ultimul loc în lista de priorități pentru 2021. E o problemă de onoare și de umanitate, care privește direct viitorul copiilor noștri, copiii României. PSD continuă lupta pentru creșterea alocațiilor copiilor și-i cheamă alături pe toții românii. Am lansat o campanie online prin care oricine să se poată adresa parlamentarilor puterii și să le ceară să voteze amendamentul PSD la buget. A rămas ultima soluție prin care, practic, toții copiii din România să primească ceea ce li se cuvine prin legea adoptată de PSD, care dubla toate alocațiile”, scrie pe pagina sa de Facebook Sebastian Răducanu, senator PSD de Timiș.

Social-democratul mai scrie că PSD, chiar aflat în opoziție, face tot ce-i stă în putință pentru interesul copiilor și că, grație acestei campanii, orice părinte, bunic sau cetățean va putea intra ușor în legătură și le va putea scrie pe Facebook sau e-mail parlamentarilor care se opun dublării alocațiilor. Scopul declarat al campaniei este ca senatorilor și deputaților să li se reamintească faptul că au îndatoriri față de cei care i-au votat.

„Viitorul copiilor noștri nu este un joc politic!”, „PSD cere încă odată parlamentarilor coaliției PNL-USRPLUS-UDMR să dea dovadă de umanitate și să nu-i pedepsească pe copii, așa cum îi pedepsesc deja pe pensionari, pentru greșelile și ineficiența guvernărilor Orban și Cîțu” sau „Până acum guvernarea de dreapta a blocat de 4 (patru) ori intrarea în vigoare și aplicarea deplină a legii privind dublarea alocațiilor și  mințit repetat. Dublarea alocațiilor. Sabotare continuă și minciuni repetate din partea puterii”, mai transmite senatorul.

„Fiecare minciună privind majorările alocațiilor înseamnă pentru mulți copii condamnarea la sărăcie, pentru unii înseamnă chiar condamnarea la foame și la sănătate precară. Iar fiecare dintre acești copiii, condamnați la subdezvoltare de Guvernul Austerității, își ratează șansele de a-și pune în valoare potențialul enorm pe care orice copil îl are la început de viață. Toate aceste șanse ratate ale copiilor de azi, condamnați la sărăcie, înseamnă înzecit sau înmiit mai multe șanse ratate de România în viitoarele decenii. Copii sunt viitorul nostru! Cum ne creștem copiii, așa va arăta viitorul!”, se mai arată în postarea lui Răducanu.

Comentarii

comentarii