Acasă Politica PSD nu va vota marți majorarea impozitelor și a prețului gigacaloriei la...

PSD nu va vota marți majorarea impozitelor și a prețului gigacaloriei la Timișoara

862
DISTRIBUIȚI

PSD nu va susține la votul de marți din Consiliul Local Timișoara nici majorarea impozitelor, nici cel pentru noul preț al gigacaloriei. Dacă se vor vota, cele două vor avea complicitatea PNL, spune organizația locală a social democraților.

Coaliția USR-PNL le pregăteşte timișorenilor două lovituri financiare crunte, spune PSD Timișoara. La şedința de plen a Consiliului Local de mâine există două proiecte care, dacă vor fi aprobate, vor lovi o mare parte a populației oraşului. Este vorba despre proiectul de hotărâre privind taxele şi impozitele locale pe anul 2022, care prevede majorări de până la trei ori mai mari pentru anumite categorii, şi despre proiectul de hotărâre privind noul preț al gigacaloriei în Timişoara.

”PSD nu va vota nicio majorare de taxe şi impozite pentru anul 2022, ci va propune amendamente de diminuarea acestora. Dacă aceste majorări fi aprobate, acest lucru se va realiza cu complicitatea PNL! Degeaba preşedintele Alin Nica susține că liberalii nu vor susține nici un fel de scumpiri, în condițiile în care un consilier PNL votează cu USR şi le asigură întotdeauna majoritatea în plen! Nici noul preț la gigacalorie nu va fi acceptat de PSD, pentru că este inadmisibil să măreşti facturile pentru populația dependentă de Colterm pentru a acoperi amenda de 21 de milioane de euro şi managementul dezastruos al societății de termoficare!”, spune Mihai Ritivoiu, liderul PSD Timișoara.

 

Comentarii

comentarii