Acasă Politica PSD pichetează sediul PDL Timiş

PSD pichetează sediul PDL Timiş

405
DISTRIBUIȚI

Membrii PSD Timiş vor picheta, astăzi, la ora 15, sediul PDL Timiş. Aceştia vor să tragă un semnal de alarmă în legătură cu actul de justiţie din România, mai precis implicarea politicului în justiţie. Acţiunea de pichetare a sediilor PDL se desfăşoară în toată ţara, iar la Timişoara se anunţă sute de participanţi. 

 „Vrem să atragem atenţia opiniei publice pentru implicarea politicului în actul justiţiei şi sigur că încercarea noastră este de a trezi interesul tuturor pentru ceea ce se întâmplă, nici într-un caz de a ne implica sau de a încerca mistificarea hotărârilor judecătoreşti sau de a decredibiliza magistraţii şi procurorii şi toţi cei care reprezintă legislativul în această ţară. Suntem conştienţi că sunt implicări la comandă şi în acest sens vrem să atragem atenţia că aceste lucruri trebuie să se încheie, să nu ajungem la o vendetă în acest domeniu care sigur că poate crea necazuri unor oameni nevinovaţi sau poate crea chiar animozităţi care să nu fie de cel mai bun augur pentru ceea ce-şi doreşte populaţia astăzi”, a declarat Titu Bojin, preşedintele PSD Timiş. 

 
Pichetare la -8 grade. Ceaiul şi cafeaua le dă PDL-ul…
 
„Deocamdată ne solidarizăm la nivel naţional. Nu contestăm actul de la Piteşti cu punerea sub arest a domnului Nicolescu, dar contestăm modul în care aceasta s-a făcut după şase ani de zile când aceleaşi, să zicem învinuiri, i se puteau aduce legat de anumite momente care sunt aşa cum le ştim noi cele legate de nemulţumirea populaţiei, de ieşirile în stradă a unor anumite categorii de persoane şi sigur că în acest moment e datoria opoziţiei, a PSD, să încerce să trezească opinia publică pentru ceea ce se întâmplă”, a mai spus preşedintele social-democraţilor din Timiş. „Ceea ce se întâmplă este aberant. Eu o văd ca o presiune, e presiune pe justiţie. Dar e decizia lor. Ei dacă vor veni la sediul PDL, probabil că o să-i întâmpinăm cu un ceai sau o cafea, pentru că nu putem să-i lăsăm în stradă pe frigul acesta. Sunt -8 grade afară…”, a spus preşedintele PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc. 
 

Comentarii

comentarii