Acasă Politica PSD Timiș atacă modul în care au fost împărțiți banii pentru comunele...

PSD Timiș atacă modul în care au fost împărțiți banii pentru comunele județului

1582
DISTRIBUIȚI

Prefectura Consiliul Judetean Timis

PSD Timiș condamnă modul în care au fost distribuiți bani în plus pentru comunele din Timiș,la ultima rectificare bugetară. Social democrații spun că s-a apelat exclusiv la criterii politice. Modul de alocare a fost numit “japcă”, dar și că banii merg exclusiv la comunele “prietene” ale lui Alin Nica, șeful PNL.

“Japcă în toată regula cu banii din ultima rectificare de la Guvern. Fondurile au fost împărțite exclusiv pe criterii politice, în funcție de culoarea primarului. Sloganurile prețioase afișate de liberali în campaniile electorale recente nu pot masca o hoție ca aceasta, în care banii merg cu prioritate la primarii de casă ai președintelui Nica. Orașul Recaș primește 55 de mii de lei, de trei ori mai puțin ca Dudeștii Noi și de șase ori mai puțin decât Dudeștii Vechi, localitatea Șag primește 52 de mii de lei, de patru ori mai puțin ca Sânandrei, iar Remetea Mare 59 de mii de lei, prin comparație cu Pișchia care a primit de trei ori mai mult”, spun cei de la PSD.

Despre șeful liberalilor, social democrații spun că e un politruc, care nu isi poate depăși statutl dr primar de comună.

“Alin Nica se dovedește un politruc care nu depășește nivelul de primar de comună, așa cum doamna prefect Liliana Oneț îşi confirmă imaginea de om fără valoare, docil executant de partid .Conducerea liberală a județului nostru demonstrează ceea ce se vede și în plan național, unde negocierile sunt întinse ca elasticul doar pentru a obține putere cât mai multă, și anume că ciolanul trebuie ținut cu dinții iar clienții de partid trebuie serviți cu prioritate”, se mai spune în poziția celor de la PSD.

Comentarii

comentarii