Acasă Politica PSD Timiș demască manipulările primarului Nicolae Robu

PSD Timiș demască manipulările primarului Nicolae Robu

1298
DISTRIBUIȚI

PSD şi PNL Timiş se ceartă asupra paternităţii a două proiecte extrem de importante, apărute în ultima săptămână, cel al autostrăzii Timişoara – Belgrad, respectiv al drumului de legătură Calea Aradului – A1. Nicolae Robu, șeful PNL Timiş sugerează doar că cele două proiecte ar fi parte a efortului Alianţei Vestului, dar mai ales a lui, presonal. PSD Timiş nu gustă deloc asemenea „alocări” de merite şi spune că şeful PNL Timiş dă dovadă de tupeu iar conştiinţa sa suportă dezinformare şi manipulare.

”Constatăm cu absolută stupefacție faptul că primarul Timișoarei este beneficiarul unui tupeu fără limite. Pe parcursul ultimelor zile, primarul Nicolae Robu a încercat să inducă ideea că ar avea vreo contribuție la două dintre proiectele majore de dezvoltare ale județului Timiș, respectiv Autostrada Timișoara – Moravița și descărcarea de la Sânandrei de pe Autostrada A1.

Ne întrebăm, oare cum poate să suporte conștiința domnului primar atâta dezinformare și manipulare, în condițiile în care atunci când premierul României a organizat o întâlnire cu toți primarii reședințelor de județ din țară, Timișoara a fost singurul municipiu nereprezentat, deoarece primarul orașului nostru, fiind plecat la Viena, a revenit în țară pentru a se certa cu jurnaliștii. Așadar unde a fost/este marea dumnealui preocupare pentru binele orașului nostru?”, spun reprezentanții PSD Timiș.

”Îi reamintesc domnului primar faptul că vizitele săptămânale pe care le fac în capitală și discuțiile de la nivelul guvernului au făcut ca cele două proiecte de mai sus să fie resuscitate și să beneficieze de finanțări din partea Ministerului Transporturilor iar meritul și implicarea dumnealui sunt ZERO. Z-E-R-O! Nu aș putea nega lucrurile bune pe care domnul primar le-ar face, dar o minimă decență și o limită ar fi necesare pentru bunul mers al lucrurilor”, precizează președintele PSD Timiș Călin Dobra.

Primarul Robu își arogă merite folosindu-se de munca și realizările altor primari. Într-un mod cu totul aparte, primarul Nicolae Robu își arogă meritele altora și transmite informații false către cetățenii municipiului Timișoara dar, mai nou, și către cei ai județului Timiș. Astfel, susține faptul că i se datorează proiectul de punere în circulație a liniilor de transport public în comun care leagă zona periurbană de Timișoara. Nimic mai FALS! Prin aceste neadevăruri, de fapt, credem că dorește să ascundă nerealizarea proiectelor pe care le-a promis de când este ales pe această funcție dar și haosul pe care l-a creat în orașul nostru prin ”dezvoltarea în forță”.

PSD Timiș, dorește să clarifice și acest aspect și să arate oamenilor purul adevăr care se ascunde în spatele acestor laude nemeritate. De fapt, proiectele au fost implementate de primarii localităților din zonele periurbane spre a servi comunităților pe care le reprezintă, fiind susținute prin bugetul consiliului local aferent fiecărei localități și nicidecum de primarul Nicolae Robu. Nu putem decât să tragem concluzia că, în mod complet greşit, primarul Robu se crede stăpân pe bugetele consiliilor locale din zona periurbană”, se precizează într-un comunicat al PSD Timiș.

Comentarii

comentarii