Acasă Politica PSD Timiș e preocupat de listele pentru parlamentare a celor de la...

PSD Timiș e preocupat de listele pentru parlamentare a celor de la PNL: ”Clientelismul pare să fie criteriul esențial la întocmirea listelor de candidați”

1729
DISTRIBUIȚI

Cei de la PSD Timiș sunt din nou preocupați de situația colegilor lor din domeniul politic, PNL. Într-un comunicat de presă, social-democrații concluzionează că la liberali activitatea politică nu ar avea nimic cu meritocrația. Reacția vine după ce în mediul public a apărut o scrisoare redactată de noul primar de Lugoj, Buciu, transmisă lui Alin Nica, în care primul acuză existența a tot felul de contracte semnate în favoarea unuia dintre cei care au fost puși pe un loc eligibil pe lista pentru alegerile parlamentare, ceea ce nu s-a întâmplat cu cea care a fost susținută pentru candidatură de noul primar al municipiului de pe Timiș.

”Clientelismul pare să fie criteriul esențial la întocmirea listelor de candidați ai PNL Timiș. Clar ca lumina zilei, activitatea politică nu are nici o legătură cu meritocrația. După cum arată dezvăluiri chiar din interiorul filialei, “puterea” vine din numărul de contracte încheiate cu fostul primar, actual președinte ales al CJT, Alin Nica, lider interimar al filialei județene liberale și omul care scrie lista, în final. La vremuri noi tot metehnele vechi, nu? Ceea ce i se reproșa fostului lider, Nicolae Robu, rămâne motiv de reproș și pentru actualul: clientelă, grup de interese, favoritisme în detrimentul unor reale merite, fariseism, toate vechi și la fel de valabile”, spun cei de la PSD.

Social-democrații acuză faptul că pe lista PNL ar fi persoane care au legături de interese cu liderii partidului, persoane ”parașutate” de la București, sau chiar persoane cu probleme cu legea.

Comentarii

comentarii