Acasă Politica PSD Timiș îl consideră pe liderul PNL Timiș ”haiduc” în lupta cu...

PSD Timiș îl consideră pe liderul PNL Timiș ”haiduc” în lupta cu Bucureștiul, dar slab în realitate

1501
DISTRIBUIȚI

PSD Timiș, prin vocea președintelui Alfred Simonis, consideră opoziția președintelui PNL Timiș împotriva carantinării Timișoarei ca fiind ”decât o gargară politică”, afirmație dovedită de faptul că măsura a fost prelungită miercuri pentru încă șapte zile. Nica a pozat în haiduc în luptă cu Bucureștiul spun social-democrații. El a fost, fie umilit de colegii săi liberali, fie face un joc de genul polițistul bun – polițistul rău, mai spune Simonis.

”După ce a pozat timp de câteva zile într-un “haiduc” care se opune dictaturii Bucureștiului, președintele Consiliului Județean a arătat cât de slab este în realitate. Deși, pentru imagine, a continuat să voteze împotriva carantinării. Alin Nica a fost umilit de votul colegilor săi liberali din CJSU Timiș, care au votat masiv pentru prelungirea acestei măsuri nepopulare. Marea majoritate dintre membrii acestui comitet sunt numiți sau păstrați în funcții de către PNL, cu acordul tacit sau explicit al liderului filialei. Așa că, domnul Alin Nica fie a fost lăsat în ofsaid și umilit de către propriul partid în acest joc de imagine, fie a fost protagonistul unui joc duplicitar, în care a încercat să împartă rolurile între actorii liberali: politiștii buni și politiștii răi. Dacă în urmă cu câteva zile liberalii au ținut să arate că au majoritatea în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, astăzi, Alin Nica, urecheat fiind de șefii de la București, și-a pierdut fermitatea în fața colegilor și a arătat timișorenilor că ipocrizia și politicianismul ieftin și neproductiv sunt constante ale politicii liberalilor timișeni!”, spune PSD Timiș, sub semnătura lui Alfred Simonis.

El subliniază că tot acest circ politic legat de carantină nu a adus decât minciuni, false speranțe și lipsa de soluții decente privind situația medicală.

Comentarii

comentarii