Acasă Politica PSD Timiș: înregistrările în care Cosmin Șandru „negocia” absența deputatului AUR Timiș...

PSD Timiș: înregistrările în care Cosmin Șandru „negocia” absența deputatului AUR Timiș la moțiunea de cenzură – „bomboana de pe coliva PNL Timiş”

852
DISTRIBUIȚI

PSD Timiș comentează înregistrările făcute publice de George Simion, lider AUR, în care Cosmin Șandru, deputat PNL, încerca să îl convingă pe deputatul AUR de Timiș, Titi Stoica, să nu voteze moțiunea de cenzură. Din înregistrările făcute publice de cei de la AUR se înțelege că liberalul îi propunea lui Stoica diferite funcții pentru apropiați dacă nu va vota moțiunea de cenzură, acesta însă refuzând. Acum, social-democrații consideră că această înregistrare ar fi „bomboana de pe coliva PNL Timiș”.

„Fapta este cu atât mai gravă cu cât se tranzacționau, în acele înregistrări, funcții şi posturi la instituții de stat, semn că liberalii se comportă ca nişte vătafi şi confundă România cu propria moşie. Mai trist decât faptul că protagonistul acestei intâmplări e un politician foarte tânăr, este că deputatul Cosmin Şandru nu a acționat pe cont propriu, ci în colaborare cu Alin Nica şi cu alți lideri ai «echipei câştigătoare», disperați că Superman (Cîțu – n.r.) intră în şomaj politic”, se arată într-un comunicat al PSD Timiș.

Social-democrații cer retragerea sprijinului politic pentru deputatul Cosmin Șandru, „ce s-a pretat la fapte incompatibile cu etica unui parlamentar”, și anchetarea acestui caz „de o gravitate fără precedent în politica din județul nostru”. „În Timiş nu se cumpără voturi, la noi politica se face altfel!”, se arată în finalul comunicatului PSD Timiș.

Comentarii

comentarii