Acasă Politica PSD Timiș: „Liberalii continuă să arate că doar interesele lor de partid...

PSD Timiș: „Liberalii continuă să arate că doar interesele lor de partid contează”

1952
DISTRIBUIȚI

Într-un comunicat cu titlul „Liberalii continuă să arate că doar INTERESELE LOR de partid contează” PSD Timiș atrage atenția asupra ultimelor mișcări ale PNL, atât cele prin care liberalii ar schimba conducătorii instituțiilor importante, cât și cele prin care ar sfida oamenii simpli.

Schimbările șefilor de instituții din Timiș, consideră că reprezentanții social-democraților, arată că PNL schimbă oameni profesioniștii și cu experiență în domeniile de activitate pentru a-i pune pe ai „ai noștri”. Nou-numiții, spun tot PSD-iștii, vor avea „protecție atunci când este cazul” și „pentru alte situații din care să scoată «puțin profit»”.

PSD dă și exemple de astfel de instituții în care PNL și-a numit proprii oameni, unele importante și pentru siguranța cetățenilor: „Spitalul Județean din Timișoara, Spitalul de Boli Infecțioase, Apele Banat, Aeroportul Timișoara și … IPJ Timiș. Dacă primele instituții sunt văzute ca saci cu bani, din care liberalii își pot umple buzunarele, ultima instituție oferă PROTECȚIE. Astfel, pe principiul – ce e sigur, e sigur, și pentru că tot mai mulți liberali din Timiș sunt certați cu legea, au schimbat repede șeful Inspectoratului de Poliție al Județului Timiș”, scrie PSD Timiș.

Comunicatul continuă: „Ce urmează? Exact ce majoritatea a anticipat: membru PNL, candidat la Primăria Dumbrăvița, din județul Timiș, fură startul campaniei electorale și organizează acțiuni cu un număr mai mare de persoane decât prevede legea în plină PANDEMIE, fără măști, fără distanțare socială, fără măsuri de protecție… și în plus cu mulți copii minori.

Ce spune legea? Ce spun părinții copiilor? Dacă s-ar presupune că adulții din poze erau părinții, în schimb organele abilitate nu au nicio scuză să nu se autosesizeze și să ia măsurile care se impun. Acțiunea electorală a fost făcută publică cu mare fală, căci altfel nu își avea rostul, nu-i așa? Domnule candidat, oare sunteți conștient că pentru câteva voturi ați expus sănătatea întregii comunități pe care dumneavoastră visați să o conduceți?”.

Social-democrații se arată îngrijorați că acesta ar fi doar începutul, din moment ce, odată cu acapararea IPJ Timiș, PNL-iștii nu vor mai putea fi nici trași la răspundere când greșesc, încalcă legi și nu respectă siguranța comunității. „Zilele acestea, conducerea IPJ Timiș a arătat că știe și poate să sfideze oamenii de rând, înăsprind controalele și amenzile și închizând ochii la încălcarea legii din partea personajelor politice girate de PNL”, mai scrie în comunicat.

„Domnilor liberali, în stilul caracteristic, v-ați aservit și poliția din Timiș! Respectați legea și lăsați oamenii legii să își facă datoria! Stimați oameni ai legii, care ați ales să vă desfășurați activitatea profesională în slujba țării și pentru siguranța cetățenilor, vă rugăm să vă faceți datoria și vă amintim că aceasta este o OBLIGAȚIE pe care o aveți!”, încheie social-democrații.

Comentarii

comentarii