Acasă Politica PSD Timiș: „PNL Timiș și PMP nu au ținut cont de lege,...

PSD Timiș: „PNL Timiș și PMP nu au ținut cont de lege, atunci când și-au fixat panourile publicitare pe stradă!”

341
DISTRIBUIȚI

Conform legii instalarea de suporturi de publicitate stradală este interzisă în parcuri, pe arbori , pe spații verzi amenajate și la o distanță de mai puțin de 50 de metri de la intrarea sau ieșirea din intersecții.

Mihai Ritivoiu, consilier județean PSD Timiș, a atras atenția joi, 11 aprilie, că PNL Timiș și PMP Timiș nu au ținut cont de lege, atunci când și-au fixat panourile publicitare pe stradă.

“Toți cetățenii au văzut cum au apărut ca ciupercile după ploaie în ultimele două săptămâni tot felul de panotaje electorale ale PNL, în prima etapă.

PSD a făcut o sesizare la instituțiile abilitate și a primit un punct de vedere de la Autoritatea Electorală Permanentă care a constatat ilegalitatea și somează PNL să corecteze situația. Momentan încă sunt în vigoare ilegalitățile de pe stradă. Se profită de posibilitatea de a face contestație. Oricum este o situație absolut jenantă.

Mai nou, de câteva zile, apar tot mai multe panouri de acest tip și în aceleași situații ilegale cu un bărbat caucazian de vârstă medie, membru al PMP Timiș. El are  un mesaj referitor la Europa și la alegerile europarlamentare. Este vorba de strategia PMP care se încadrează în același timp de ilegalități. PSD Timiș a luat măsuri și în acest caz ca să fie scanționat PMP și sperăm că cetățenii să taxeze aceste gesturi ale PMP și PNL neelegante, privind respectarea legilor campaniei electorale și a respecta Timișoara”, a spus Mihai Ritivoiu.

Sorin Ionescu, consilier local PSD Timiș, a adăugat ironic următoarele:

„PNL ar trebui să pună pe aceste panouri din intersecții și de pe spațiile verzi următoarele mesaje: „Dragi timișoreni, vă mulțumim că încă mai aveți răbdare în trafic” sau „Dragi timișoreni, vă mulțumim că nu v-ați enervat căutând un loc de parcare”.

În cazul bărbatului caucazian de la PMP Timiș să fie pus și acest mesaj: „Dragi timișoreni, vă mulțumim că ați suportat tăierile salariale și epoca lui  Traian Băsescu”.

Totuși credem că electoratul este înțelept și nu va trece ușor peste anumite lucruri și situații”, a declarat Sorin Ionescu.

 

Comentarii

comentarii