Acasă Politica PSD Timiș: ”PNL trebuie să-și asume in corpore drama bebelușilor infectați cu...

PSD Timiș: ”PNL trebuie să-și asume in corpore drama bebelușilor infectați cu coronavirus”

2030
DISTRIBUIȚI

PSD Timiș cere, printr-un comunicat de presă, ca PNL să își asume scandalul de la Maternitatea Odobescu. „Scandalul de la Maternitatea Odobescu a depășit faza de răspundere pe persoană fizică. PNL trebuie să-și asume in corpore drama bebelușilor infectați cu coronavirus”, începe comunicatul social-democraților din Timiș.

Astfel, PSD Timiș acuză faptul că, deși „a fredonat ani de zile refrenul «suntem cei mai capabili, cei mai buni, cei mai responsabili»”, PNL arătat, în ultima perioadă, incompetență. Social-democrații consideră că atât prefectul de Timiș, cât și alți șefi de instituții, au fost „puși pe criterii de maximă «competență» și schimbați după câteva săptămâni”.

„Liberalii au demonstrat cât sunt de responsabili în gestionarea problemelor din sistemul medical timișorean, presa relatând permanent lipsa materialelor medicale, a echipamentelor, a testelor. Dincolo de haos, cel mai grav aspect este ruleta pe care o joacă PNL cu viața oamenilor. Iar cazul maternității Odobescu este dincolo de performanța de a fi doar un subiect național negativ, este punerea în pericol a vieții unor oameni, începând cu personalul medical, continuând cu pacientele și încheind cu bebelușii infectați cu coronavirus”, se arată în comunicat.

În opinia celor de la PSD Timiș, spitalul a fost aservit politic primarului și prefectului, care „girează o conducere discreționară, dovedită ca fiind incapabilă să gestioneze criza, și, cel mai grav, dovedită ca fiind mincinoasă!”. „Singura preocupare a șefilor liberali a fost să-și acopere urmele, fără să pună în balanță cu faptele lor, sănătatea oamenilor, pericolul, trauma și drama prin care ar putea să treacă aceștia și familiile lor”, mai transmit social-democrații din Timiș.

„PNL trebuie să-și asume in corpore drama bebelușilor infectați cu coronavirus, a mamelor, a personalului medical. Este o catastrofă de management medicalo-politico-liberal, o dovadă clară de incompetență și o mostră de nepăsare față de viața unor oameni.

Sperăm din suflet ca toți cei infectați să scape ușor de virus și să depășească acest coșmar”, se încheie comunicatul PSD Timiș.

Comentarii

comentarii