Acasă Politica PSD Timiș: ”Timișoara trebuie să înceteze să mai fie ”terenul de joacă”...

PSD Timiș: ”Timișoara trebuie să înceteze să mai fie ”terenul de joacă” al primarului Nicolae Robu”

721
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu crează, prin deciziile luate de administraţia liberală, probleme pentru timişoreni. Aceştia suferă din cauza traficului rutier blocat tot mai des, a transportului public aflat în haos, calitatea vieţii scăzînd, în general.

Timișoara trebuie să înceteze să mai fie ”terenul de joacă” al primarului liberal, Nicolae Robu. „Tentativele eșuate și regretabile pe care le face edilul în infrastructura orașului, sub pretextul că ”schimbă în bine” Timișoara, nu fac decât să periclitează siguranța oamenilor și să le perturbe modul de viață. Modificările operate în trafic, așa cum este cazul străzii Cluj, trebuie stabilite de specialiști și, înainte de punerea lor în aplicare, făcute simulări reale, care să prevadă impactul asupra oamenilor”, se spune în poziţia social-democraţilor.

Președintele PSD Timiș, Călin Dobra consideră că viaţa timişorenilor e afectată de deciziile primarului: „Timișoara trebuie să fie un etalon din toate punctele de vedere și nu doar la nivel național. Din păcate, sub conducerea președintelui PNL Timiș, Nicolae Robu, orașul se degradează pe zi ce trece iar calitatea vieții scade văzând cu ochii. PSD Timiș, prin consilierii săi locali, caută soluții pentru ca măsurile în defavoarea orașului, gândite de PNL Timiș prin primarul Nicolae Robu, să nu ajungă la nivel de realitate.”

”Timișoara nu este moșia primarului în care edilul să decidă cine ajunge și cine nu ajunge la serviciu, de exemplu ori dacă un bolnav ajunge sau nu la timp cu ambulanța la spital, cum am văzut și în aceste zile că se poate întâmpla din cauza măsurilor impuse de administrația liberală a orașului.  Nicolae Robu creează haos în traficul din oraș și nu ține cont de locuitori ori de vreo părere avizată înainte să ia o decizie pentru oraș iar rezultatele se văd în toate domeniile. Transportul public este în colaps, traficul în oraș este din ce în ce mai greu iar timișorenii tot mai afectați.”, a declarat și consilierul local PSD, Daniel Idolu.

Comentarii

comentarii