Acasă Politica PSD Timiș vrea conducerea județului la alegerile locale în 2024

PSD Timiș vrea conducerea județului la alegerile locale în 2024

1561
DISTRIBUIȚI

Alegerile județene din 2012 și 2016 au fost abordate de liderii PSD Timiș cu demisiile pe masă, iar conducerea județului a fost câștigată. În 2024 social democrații trebuie să învingă din nou în acest scrutin, spune Sorin Grindeanu, prim vicepreședintele PSD la nivel național. În acest scop, toate cele 99 de organizații locale din Timiș vor fi analizate, iar unde nu s-au obținut rezultatele dorite se vor lua măsuri.

”Vom avea o ședință după masă, de analiză a rezultatelor din alegerile locale și parlamentare fiecare organizație. Vom trece prin toate cele 99 de organizații. În perioada următoare, unde rezultatele nu au fost cele dorite să încercăm să îmbunătățim activitatea. Acum e momentul de a reașeza organizația județeană sunt multe organizații locale care nu au avut rezultatul dorit de noi. Acolo trebuie să încercăm altă abordare, începând cu Timișoara și până la cea mai mică localitate. Vrem să ne prindă primăvara cum ne dorim, în acea situație de reconstrucție a PSD Timiș, vă spun ca prim vicepreședinte PSD la nivel național, astfel ca PSD Timiș să câștige alegerile în 2024 în Timiș. Asta este ținta.

La ultimele alegeri câștigate, cei care au candidat pe postul de președinte al consiliului județean au ”jucat” cu demisiile pe masă.

Comentarii

comentarii