Acasă Actualitate PSD Timiş vrea să iniţieze discuţii de semnare a unui protocol cu...

PSD Timiş vrea să iniţieze discuţii de semnare a unui protocol cu cei de la filiala locala a Pro România

DISTRIBUIȚI

Liderul PSD de Timiş Alfred Simonis a anunţat, că la şedinţa de vineri a Biroului Politic Judeţean, vor fi discuţii despre reluarea colaborării cu filiala judeţeană a partidului Pro România. 

„Vom discuta despre o colaborare cu cei de la Pro România. Le voi cere colegilor mei din conducerea filialei să mă mandateze pentru a iniţia discuţii de semnare a unui protocol cu cei de la filiala Timiş a Pro România, care va însemna ruperea protocolului cu PNL, pentru că există, care va însemna eventuale candidaturi comune la primăriile din judeţ, la Primăria Municipiului Timişoara, la Consiliul Judeţean şi, evident, aşteptăm propunerile celor de la Pro România pentru a parafa un astfel de protocol de colaborare”, a declarat Alfred Simonis, vineri, într-o conferinţă de presă.

Deputatul PSD a mai spus că vrea ca acest protocol să reprezinte schimbarea majorităţilor în administrarea localităţilor din judeţul Timiş, acolo unde acestea au fost făcute între Pro România şi alte formaţiuni decât PSD.

Simonis a mai precizat că, în cazul în care edilul Timişoarei Dominic Fritz a transferat spre social-democraţi toate responsabilităţile cu privire la dezvoltarea municipiului, atunci nu pricepe ce rol mai are acest primar.

„Dacă munca domniei sale de primar este să rămână să tundă panseluţe şi să planteze copaci, o fi. Cred că dacă toate celelalte responsabilităţi le-ai transferat adversarilor tăi şi aceştia le şi realizează, nu mai ai obiectul muncii şi nu mai are sens să rămâi acolo”, a explicat Alfred Simonis.

Comentarii

comentarii