Acasă Politica PSD Timișoara a obținut semnătura de adeziune a avocatului timișorean Cristian Clipa

PSD Timișoara a obținut semnătura de adeziune a avocatului timișorean Cristian Clipa

DISTRIBUIȚI

Nu are așteptări de includere pe liste electorale, dar nu le elimină din start, important e ca el și cei cu vechime în PSD să se cunoască. Sunt cuvintele lui Cristian Clipa, avocatul timișorean care a decis să se alăture social-democraților. Din convingeri de stânga, ne asigură acesta.

”După mai multe discuții,  Cristian Clipa a decis să ni se alăture la organizația PSD Timișoara. Nu e cazul să-l prezint, este o personalitate în lumea dreptului administrativ, e conferențiar la Facultatea de Drept, un avocat cu mari realizări. Personal, nu pot decât să mă bucur că intelectualii încep să se regăsească la noi în partid. A fost unul dintre primele obiective pe care mi le-am propus în momentul în care am acces la funcția de președinte al PSD Timișoara”, a anunțat Mihai Ritivoiu, șeful PSD Timișoara, despre obținerea semnăturii de adeziune din partea lui Clipa.
Interesul pentru social-democrație la nivel local e tot mai mare, ne sugerează prefectl de Timiș.
”100 de tineri au intrat în partid în ultimele 2 luni. E vorba de oameni cu pregătire, de oameni cu școală, de oameni care simt că e momentul să se implice și mă bucur că o fac alături de noi”, conform lui Ritivoiu.

Deși e greu de crezut că la intrarea în partid nu a discutat despre ceva liste electorale care să-l includă, Cristian Clipa spune că a intrat în PSD din convingere, una de stânga, și că nu are mari așteptări de la realizarea acestui pas.

”E ușor emoționant pentru mine, dar e un pas firesc. Cumva este cunoscută

Comentarii

comentarii